Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

Het kerstseizoen verwelkomen

ONTVANG 10% KORTING

Als uw bestelling meer dan €500 bedraagt, ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag. Korting wordt automatisch toegevoegd aan de kassa en is te zien tijdens het afrekenen.

FREE GARNET PENDANT

GRATIS GRANAAT HANGER

925 Zilver Hanger met Granaat & Swarovski Kristallen bij elke bestelling vanaf €500

Uw gratis geschenk wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelmand. Om de gratis hanger te ontvangen, moet de waarde van de aankoop na alle inhoudingen meer bedragen dan €500.

  • Garnet Bat Pendant
  • Garnet Bat Pendant
Garnet Bat Pendant Garnet Bat Pendant

Granaat Hanger

925 Zilver Hanger met Granaat & Swarovski Kristallen
bij elke bestelling vanaf €500

Ketting is niet inbegrepen

Deze actie is geldig van 08.11.2018 tot 13.11.2018.

*Deze actie is niet geldig voor eerdere aankopen, kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op aangepaste ontwerpen.

ALGEMENE VOORWAARDEN 

1. Alleen één hanger wordt verzonden met de in aanmerking komende bestelling. Bij bestellingen met een hogere waarde wordt het aantal gratis oorbellen niet gewijzigd.

2. In het geval van een restitutie in de vorm van koopsom of een tegoedbon, moet de gratis hanger samen met het gekochte product worden geretourneerd. Als de gratis hanger niet is meegestuurd met het product(en), dan zal uw koopsom van uw teruggave of de som van uw tegoedbon in vermindering worden gebracht met een bedrag van 140 EUR. Als de bestelling meerdere artikelen bevat en maar één item is geretourneerd, moeten de gratis hanger ook worden geretourneerd, tenzij het resterende saldo na restitutie nog steeds het vereiste bedrag voor deze promotie overschrijdt.

3. De gratis hanger wordt niet met een GLAMIRA-geschenkdoos of juwelencertificaat geleverd.

4. De gratis hanger komt niet in aanmerking voor garantie of kunnen niet worden geruild.

5. Ketting is niet inbegrepen bij de promotionele hanger.

6. In het geval dat de geadverteerde gratis hanger niet beschikbaar is, behoudt GLAMIRA zich het recht voor deze te vervangen door een item van gelijke of hogere waarde.

7. Deze actie is niet geldig voor eerdere aankopen, kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op aangepaste ontwerpen.