Retour formulier

 • We werken op volle capaciteit en we doen ons uiterste best om uw product binnen het geschatte tijdsbestek te leveren. Echter van tijd tot tijd kunnen er vertragingen optreden als gevolg van de restricties veroorzaakt door de aanhoudende pandemie. In deze zeldzame gevallen stellen we uw geduld en begrip zeer op prijs.


  Vul het onderstaande formulier in en stuur het om uw product te retourneren. Als u meer wilt weten over ons retourbeleid, kunt u deze link bezoeken: https://www.glamira.be/return-policy/

  1. Andere maat
  2. Graveren
  3. Reparatie aanvraag
  4. Restitutie aankoopbedrag
  Reden:
  Product is beschadigd
  Product is niet compleet/niet alle onderdelen aanwezig
  Dit is niet wat ik besteld heb
  Andere (max. 1000 leestekens)
  Betaalmethode *
  1. Creditkaart
  2. Bankoverschrijving
  3. Paypal
  Selecteer uw retourneerde item. :

  Uw e-mailadres en bestellingsnummer moeten overeenkomen met onze gegevens om door te gaan met uw retour-proces. Zorg ervoor dat uw ordernummer correct is en uw e-mailadres is degene die u oorspronkelijk eerder ook gebruikt heeft om uw bestelling te plaatsen.

  Wilt u een label voor uw retour ontvangen?
  Ja, ik wil graag een retourlabel voor € 10.
  1. Aflevering bij een servicepunt
  2. Ophalen van mijn adres
  Ik heb de voorwaarden van retour gelezen en ga ermee akkoord.
  Ik heb het zegel niet verwijderd.
  Het product is niet gebruikt/gedragen.
  Ik zal alle aanvullende items (geschenkdoos, certificaat, promotieartikelen etc.) toevoegen in mijn retourpakket.
BELANGRIJKE OPMERKING:
 • Houd er rekening mee dat uw retouraanvraag wordt verwerkt op basis van de informatie die u online indient. Eventuele handgeschreven notities op het afgedrukte exemplaar op het retourformulier worden niet in aanmerking genomen.
 • Om snelle en efficiënte retourservice te garanderen, kunnen wij helaas geen nieuwe verzoeken in behandeling nemen nadat u het retourformulier heeft verzonden. Voordat u doorgaat met het versturen van het formulier, raden wij u aan om correct uw verzoek(en) te controleren.
 • Het formaat wijzigen duurt ongeveer 25 werkdagen. In het geval dat u een naderende gelegenheid hebt, zoals een bruiloft, raden wij u aan om uw product na de gelegenheid te verzenden. U kunt onze klantenservice raadplegen als uw 60-daagse periode verloopt vóór de datum van uw gelegenheid.
* Verplichte Velden