Retour formulier

 • Uw e-mailadres en bestellingsnummer moeten overeenkomen met onze gegevens om door te gaan met uw retour-proces. Zorg ervoor dat uw ordernummer correct is en uw e-mailadres is degene die u oorspronkelijk eerder ook gebruikt heeft om uw bestelling te plaatsen.

  Selecteer uw retourneerde item. :
  1. Andere maat
  2. Graveren
  3. Reparatie aanvraag
  4. Restitutie aankoopbedrag
  Reden:
  Product is beschadigd
  Product is niet compleet/niet alle onderdelen aanwezig
  Dit is niet wat ik besteld heb
  Andere (max. 1000 leestekens)
  1. Credit Card
  2. Bankoverschrijving
  3. Paypal
  Wilt u een label voor uw retour ontvangen?
  Ja, ik wil graag een retourlabel voor € 10.
  1. Aflevering bij een servicepunt
  2. Ophalen van mijn adres
  Ik heb de voorwaarden van retour gelezen en ga ermee akkoord.
  Ik heb het zegel niet verwijderd.
  Het product is niet gebruikt/gedragen.
  Het product is compleet verzonden, inclusief alle accessoires.
BELANGRIJKE OPMERKING: Zorg ervoor dat geretourneerde item voldoet aan alle eisen en voorwaarden voor restitutie aankoopbedrag. In het geval dat het product niet in aanmerking komt voor de teruggave, zullen de verzendkosten van terugsturen van uw geretourneerde item niet worden gedekt door GLAMIRA en dit blijft de verantwoordelijkheid van de klant.
BELANGRIJKE OPMERKING: Houd er rekening mee dat uw retouraanvraag wordt verwerkt op basis van de informatie die u online indient. Eventuele handgeschreven notities op het afgedrukte exemplaar op het retourformulier worden niet in aanmerking genomen.
* Verplichte Velden
BELANGRIJK: Om snelle en efficiënte retourservice te garanderen, kunnen wij helaas geen nieuwe verzoeken in behandeling nemen nadat u het retourformulier heeft verzonden. Voordat u doorgaat met het versturen van het formulier, raden wij u aan om correct uw verzoek(en) te controleren.