x
 
   

Zilveren ringen

Snel filter
Selecteer Metaal Metaal Metaal
Metaal
kleur
Kleur Kleur
  • Filter Filter Meer
    Filter
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
31 product(en)
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
31 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
31 product(en)
per pagina

Zilveren ringen van GLAMIRA - Gepersonaliseerde Ontwerpen voor alle gelegenheden

De zilveren ringen van GLAMIRA zijn perfect om uzelf of een geliefde te verwennen. GLAMIRA maakt het mogelijk om uw eigen compositie te maken met een oneindige variatie aan zilveren sieraden. De zilveren sieraden van GLAMIRA maken al uw dromen waar. Waar u uw eigen weg bepaalt en kunt stralen als nooit tevoren.
GLAMIRA’s zilveren designs kunt u zelf versieren met unieke patronen en diamanten, edelstenen of cubic zirconia om uw stijl te complementeren. Deze zilveren ringen voor vrouwen kunnen met verschillende edelstenen gemaakt worden en hebben een elegante en pure vorm! Zilver is als materiaal erg mooi en tegelijkertijd duurzaam. U hoeft niet verder te kijken bij het uitkiezen van een ring. Bovendien, kunt u uw gepersonaliseerde zilveren ring combineren met bijpassende zilveren kettingen, oorbellen of armbanden en dragen bij elke gelegenheid : als u haar ten humelijk vraagt, bij uw verloving en huwelijk. Er zijn speciale

zilveren trouwringen

en zilveren verlovingsringen die met schitterende edelstenen versierd kunnen worden voor de speciale momenten die u met uw minnaar deelt. Bekijk GLAMIRA’s collectie en ontdek betaalbare en op maat gemaakte sterling zilver ringen!