Bruids Set

0 Producten
[?]
Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen
Bruids-sets

Bruids-sets

Bruids-sets

Eternity

Eternity
Eternity
Bezig met laden...
Snel filter
Steen Steen
Wissen
Karaat Karaat
Wissen
  • Meer
    Filter
MEER RINGEN CATEGORIE
DE CATEGORIEËN
Steen
Karaat
Filter
Geavanceerd
Toon als Lijst Foto-tabel
Meest verkocht
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
28 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Verlovings ringen

Bruidssets bij GLAMIRA.be

Waarom moeilijk doen om een verlovingsring en een trouwring te combineren? GLAMIRA heeft dit namelijk al voor u gedaan en de bruidsset van uw dromen samengesteld.
Een betoverende belofte, twee ringen, een prachtige verlovingsring en een fabelachtige trouwring, worden één, net als u twee. U kunt alles precies op elkaar afstemmen met GLAMIRA’sbruidssets ringen die speciaal voor u zijn gemaakt, prachtige ontwerpen met mooie details en schitterende edelstenen om uiting te geven aan uw belofte. De bruidssets kunnen schitteren met diamanten, en zullen de tijd doorstaan en voor altijd gekoesterd worden!
Selecteer solitaire diamanten of pavé verlovingsringen en trouwringen met/zonder pavé ingelegde petité stenen om uw

diamanten bruidsset

te combineren. GLAMIRA’s gedetailleerde product beschrijvingen aan de linkerzijde van de pagina zullen u helpen met het uitkiezen van diamanten voor uw ringen. Elke ring kunt u afzonderlijk afstemmen op uw persoonlijke smaak. Natuurlijk kunt u gewoon een bestaande bruidsset bij GLAMIRA kopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw creativiteit te gebruiken en deels zelf een set te ontwerpen bij het uitzoeken van een bruidsset. De verlovingsring kan bestaan uit edelstenen die u zelf uitzoekt of een legering afgestemd op uw smaak. U kunt bijvoorbeeld, een witgouden bruidsset maken met een saffier als middelpunt.. Op GLAMIRA.be, heeft elke set een design dat samenvalt om de centrale edelsteen van uw keuze te accentueren. Voeg uw eigen creativiteit toe aan uw bruidsset !