BRUIDSSET

Glamira
Bezig met laden...
Filter
Meer Categorieën Met Ringen
Sorteer op: Meest verkocht
Stenen
Karaat

Productweergave:

Lijst Foto-tabel
Sorteer op: Meest verkocht
29 producten gevonden die u kan aanpassen. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Verlovings ringen

Bruidssets Bij GLAMIRA

Waarom het uzelf moeilijk maken als u een verlovingsring en een trouwring kunt combineren? GLAMIRA heeft dit voor u gedaan en heeft de bruidsset van uw dromen samengesteld.
Een betoverende belofte, twee ringen, een prachtige verlovingsring en een sprookjesachtige trouwring, worden één, net als u en uw geliefde. U kunt alles precies op elkaar afstemmen met GLAMIRA’s ringen in de bruidsset-collectie die speciaal voor u zijn gemaakt, prachtige ontwerpen met mooie details en schitterende edelstenen om uiting te geven aan uw belofte. De bruidssets kunnen schitteren met diamanten, en zullen de tijd doorstaan en voor altijd gekoesterd worden!
U kan diamanten of pavé verlovingsringen selecteren en trouwringen met/zonder pavé-ingelegde, petité-stenen om uw

diamanten bruidsset

te combineren. GLAMIRA’s gedetailleerde productbeschrijvingen aan de linkerzijde van de pagina zullen u helpen bij het uitkiezen van diamanten voor uw ringen. U kunt elke ring afzonderlijk afstemmen volgens uw persoonlijke stijl. Natuurlijk kunt u ook gewoon een bestaande bruidsset bij GLAMIRA kopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan en deels zelf een set te ontwerpen bij het uitzoeken van een bruidsset. De verlovingsring kan bestaan uit edelstenen die u zelf mag kiezen of een legering afgestemd op uw stijl. U kunt bijvoorbeeld, een witgouden bruidsset maken met een saffier als middelpunt. Op GLAMIRA.be, heeft elke set een design dat samenvalt om de centrale edelsteen van uw keuze te accentueren. Voeg uw eigen creativiteit toe aan uw bruidsset !