Bezig met laden...

JURIDISCHE MEDEDELING

Verkoop en distributie: De provider en contractpartner van de koper voor bestellingen via www.glamira.be is GLMR EOOD - Blvd. Andrei Lyapchev No:1A, 1756, Sofia, Bulgaria
Verantwoordelijk voor Server & Hosting Administration: GLAMIRA INC -Orlando, FL 32804, VS.
Verantwoordelijk voor Design & Ontwikkeling: Glamira UK Ltd - Londen - Verenigd Koninkrijk
Verantwoordelijk voor technisch onderhoud: GLAMIRA Australia PTY Limited - Barangaroo Sydney - Australië
Verantwoordelijk voor inhoud: Glamira UK Ltd - Londen - Verenigd Koninkrijk
Verantwoordelijk voor Digital Marketing: GLAMIRA INTERNET A.S. - Istanbul - Turkije
Officiële klachten moeten worden gericht aan: Glamira UK Ltd - Londen - Verenigd Koninkrijk - Email: service@glamira.co.uk

Informatie over de links op deze website

Op deze website treft u links aan naar andere websites op het Internet. Bij deze willen wij aangeven dat wij geen invloed of inspraak hebben gehad op het ontwerp en de inhoud van deze andere websites, noch onderschrijven wij de inhoud hiervan.

Onze aansprakelijkheid voor deze externe websites beperkt zich tot gevallen waarin wij bekend zijn met, of bewust zijn van, deze websites (alsmede de illegale of onrechtmatige inhoud hiervan) en het technisch gezien mogelijk is voor ons en redelijkerwijs van ons verwacht mag worden om het gebruik van deze websites te voorkomen.

Links zijn dynamische referenties. Indien wij vaststellen dat uit een bepaald aanbod, waarvan wij een link hebben gegeven, een civielrechtelijke verantwoordelijkheid of een strafrechtelijke aansprakelijkheid voortvloeit, zullen wij de verwijzing naar dit aanbod verwijderen indien dit technisch mogelijk is en in redelijkheid van ons verwacht kan worden.