x
 
   
KLANTENMENINGEN OVER GLAMIRA

KLANTENMENINGEN OVER GLAMIRA

Wij zijn verheugd om getuige te zijn van uw gekoesterde herinneringen die met behulp van GLAMIRA is ontstaan. Wij geven enorm om uw verheugde waarbij uw glimlach veel betekent voor ons en daarom willen we ervoor zorgen dat iedereen dit ook ziet.

Wij zijn verheugd om getuige te zijn van uw gekoesterde herinneringen die met behulp van GLAMIRA is ontstaan. Wij geven enorm om uw verheugde waarbij uw glimlach veel betekent voor ons en daarom willen we ervoor zorgen dat iedereen dit ook ziet.

 • Christoph Klinkmüller

  Ivana Pavliková

  Slowakije

  Mooie ring, kwaliteit, comfort en elegant. Het meest geweldige moment op de top van Lomnický štít, wat niet beter kan zijn ❤️

 • Caroline Chassard

  Caroline Chassard

  België

  Ik heb deze ring gekozen als een trouwring met witte saffier en diamant. Toen de ring gekregen had, was mijn reactie; WAHOU !! Het is prachtig, nog mooier dan ik had gedacht. De levertijd was zeer snel. Ik ben verheugd, ik raad deze website aan iedereen aan!

 • Emma

  Emma

  Zweden

  Betaalbare ring die ik volgens mijn wensen kon aanpassen. Ik ben echt tevreden met mijn mooie ring.

 • Benjamin Borg

  Benjamin Borg

  Zweden

  Een uitstekende ring! Het was mooi op de foto maar nog mooier in het werkelijkheid. Goede kwaliteit en een ring van perfect!

 • Marek Zajicek

  Marek Zajicek

  Verenigd Koninkrijk

  Ik was erg tevreden over de klantenservice, ze reageren altijd heel snel en hebben me met alle problemen die ik ooit heb gehad goed geholpen. De ring is mooi en ze zei 'ja' :) Ik kan niet gelukkiger zijn :) Hartelijk dank.

 • Arinson

  Arinson

  Spanje

  Een uitstekende deal, ik heb meerdere malen de klantenservice benaderd met mijn vragen en ik had snelle reactie en veel respect. Mijn meisje houdt van de fenomenale ring, zowel design als stijl, mooie afwerking en de details waren zeer goed. Nogmaals een uitstekende evaluatie.

 • Alessandro

  Alessandro

  Italië

  Ik kocht deze ring op 02/06/2017 voor een huwelijksvoorstel. De ring was geweldig. De kwaliteit en het ontwerp is uitstekend. Alles was perfect.

 • Marcelka

  Marcelka

  Slowakije

  De ring is mooi, perfecte kwaliteit, aangekomen in één week, goed verpakt, certificaat was bijgevoegd, mooie doos. Goede e-mailcommunicatie. Ik ben erg tevreden en ik zal het zeker de website aanraden.

 • Sander

  Sander

  Denemarken

  Een mooie ring die snel mijn toekomstige zeer verheugd zal maken! Snelle levering, een goede prijs en een prachtige steen.

 • Christoph Klinkmüller

  Christoph Klinkmüller

  Duitsland

  ERG TEVREDEN
  Zoals we hebben verwacht is de kwaliteitsverwachtingen naar wens. De ringen zijn perfect. Gunstige prijzen van trouwringen en beide ringen zijn zeer comfortabel om te dragen.

 • Isabel

  Isabel

  Zweden

  Ik ben zeer tevreden met mijn verlovingsring. Het is comfortabel en makkelijk te dragen! Ik heb 0,25 karaat diamant gekocht en de zijstenen waren ook van diamanten.Ondanks dit, een zeer goede prijs! Het schijnt toch goed te zijn!

 • Hanna Tietgen

  Hanna Tietgen

  Duitsland

  De ring is erg mooi en de kwaliteit is prima. Het laat een zeer comfortabel gevoel aan mijn vinger. Ik ben zeer tevreden.

 • Alixant Timothee

  Alixant Timothee

  Frankrijk

  Mooie verlovingsring! Zeer goede prijs , zeer elegant. Ik raad de website aan iedereen aan.

 • Leveque Maxime

  Leveque Maxime

  Frankrijk

  Zeer mooie ring vooral de stenen dat in het metaal zijn beschut, een zeer originele vorm.