Bezig met laden...

Instructie over Verlovingsringen

Instructie over Verlovingsringen

Hoeveel moet ik uitgeven?

Een verlovingsring wordt maar één keer in het leven gekocht. Het is heel uniek en speciaal voor zowel de koper als voor de ontvanger. Bent u van plan om een deel van uw loon, of zelfs meer dan een deel van uw loon te besteden? Eigenlijk is het budget voor een verlovingsring zeer relatief en persoonlijk, er bestaan geen regels voor maar er zijn misschien wel verschillende verwachtingen. Ten eerste kunt u een budget samenstellen en vervolgens de stijl, smaak en persoonlijkheid van uw geliefde onderzoeken. Na het bekijken van onze ontwerpen, steen- en metaal opties, kan je de prijzen checken en alternatieve stijlen zoeken die qua bedrag het dichtst aansluiten op uw budget of het bedrag dat u in gedachten had. Diamanten zijn altijd de beste keuze, door hun lange levensduur en sterke uitstraling, maar aangezien een diamant zeer zeldzaam en uniek is, moet u er rekening mee houden dat diamanten verlovingsringen in een hogere prijscategorie belanden. De financiële situatie, de verwachting van uw partner en de betekenis van de ring, zijn dé belangrijkste factoren waarop u zich wil kan baseren. Na de budgetplanning, het bekijkek van de categorieën, kan u het meest geschikte sieraad vinden met haar individuele stijl in gedachten. Ongeacht de prijs, u moet nog steeds het beste design selecteren uit een groot aanbod. U moet er zeker van zijn dat u precies weet wat ze wilt en wat u zich kan veroorloven. Daarom, in plaats van uzelf te omringen met mythen, luister naar uw innerlijke stem en zoek de beste verlovingsring voor uw geliefde, die het eeuwig aan haar vinger zal kunnen dragen.

Welk edelmetaal moet ik kiezen?

Instructie over Verlovingsringen

Dit is een zeer persoonlijke keuze omdat elke dame een andere stijl heeft. Het is goed eerst haar smaak en outfit goed te kennen alvorens het juist ontwerp en de kleuren te kiezen. Als ze houdt van klassieke sieraden, kan een tijdloos geelgoud een goede optie zijn. Aan de andere kant, als ze van hedendaagse ontwerpen houdt, kan witgoud zeer geschikt zijn voor haar. Platina is een goede keuze als ze de ring echt elke dag gaat dragen en een actief leven heeft of veel sport. Palladium past perfect bij een gevoelige persoonlijkheid met zijn lichte gewicht. Als ze lijkt op een romantische prinses, zal de warme roze toon van rozegoud haar heel blij maken.

Welke stijl moet ik kiezen?

Wij bevelen niet per se de klassieke enkele ring aan. Wij willen u omverwerpen met de bijzondere stijlen, zoals solitaire pave, halo... Het ontwerp van een ring laat uw persoonlijke smaak zien en is een fysiek bewijs van uw unieke stijl, daarom herkent elke sieradenontwerper het en alle merken erkennen het belang van een brede selectie aan keuze om te voldoen aan veel verschillende persoonlijke voorkeuren.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Als u zo'n typische, klassieke minnaar bent en/of een minimalistisch, dan zal een eenvoudige maar fonkelende solitaire pave stijl bij u passen. De kleine metalen kralen geven extra schittering aan de steen en benadrukken de grotere, middensteen perfect. U kunt een moderne of vintage stijl naar uw smaak samenstellen met een solitaire pave.

BEKIJK COLLECTIE SOLITAIRE PAVE RINGEN  
Halo

Halo: bent u altijd mee met de laatste trends en bent u modieus maar ook gevoelig? Een halo-stijl zal voor u wellicht de juiste keuze zijn. Een halo-ontwerp creëert een grotere middensteenuitstraling en versterkt de briljantheid met extra stenen als fijne accenten.

BEKIJK COLLECTIE HALO RINGEN 
Flower

Flower: houdt u van elegante en mooie bloemmodellen, maar bent u ook fan van oogverblindende designs? De flower-collectie helpt u om een unieke look met heel veel details te combineren. Als u kleine en elegante handen of vingers hebt, bieden deze zachte modellen een gracieuze look.

BEKIJK COLLECTIE FLOWER RINGEN 
Exclusive

Exclusive: als u avontuurlijk, creatief en charmant bent, zal de exclusive-collectie voldoen aan uw verwachtingen. We weten dat schoonheid centraal staat, de fijne vormgegeven ontwerpen zullen de grotere, middelste steen aantrekkelijk benadrukken.

BEKIJK COLLECTIE EXCLUSIVE RINGEN 
Tension

Tension: als een moderne en eigentijdse look de beschrijving van uw stijl is, zal de unieke uitstraling en betoverende lichtreflectie van een tension-ontwerp met weinig gebruik van edelmetaal heel goed bij u passen.

BEKIJK COLLECTIE TENSION RINGEN 
3 & 5 stenen

3 & 5 stenen: Verlovingsringen met 3 & 5 stenen behoren tot een collectie die uw verleden, heden en toekomst symboliseert. Deze ringen hebben de aanduiding 'tijdloos' en 'eeuwig'. De zij-stenen kunnen dezelfde steengrootte hebben of kleiner zijn dan de middensteen. Als u van sprankelende modellen houdt, kan een 5-stenen verlovingsring voor u de juiste keuze zijn, omdat dit ontwerp het meest van al schittert en het een opvallende lichtreflectie biedt.

BEKIJK COLLECTIE 3&5 STENEN RINGEN  
Zij-steen

Zij-steen: is uw stijl vol glans en sprankels? Als u ervan houdt om te stralen als een ster en aantrekkelijk wilt zijn, is de zij-steen collectie perfect voor u. Deze opvallende verschijning leidt de ogen naar de middensteen en creëert een opvallende schittering.

Bekijk de collectie zij-steen ringen 
Solitaire Design

Solitaire Design: als niet-traditionele en unieke stijlen aantrekkelijk zijn voor u, dan zou het moderne design van de solitaire collectie uw ideale keuze kunnen zijn. Breek de regels en start een nieuwe trend door een ultra modern ontwerp te creëren.

Bekijk de collectie solitaire design ringen 
Parel

Parel: sls u trendsetter bent en altijd voor iets bijzonders gaat, wachten de beelschone parel verlovingsringen op u. De tijdloze en elegante parelkleur zal voor altijd van u zijn en u een verfijnde look geven. U kunt de parels combineren met gekleurde edelstenen of met een klassieke diamant.

BEKIJK COLLECTIE PAREL RINGEN  

Welke edelsteen zou ik kiezen?

De kleur van de edelsteen speelt een grote rol in uw persoonlijke voorkeur en het is essentieel om de juiste edelsteen te selecteren. Ontdek de geheime betekenissen van edelstenen om uw verlovingsring extra speciaal te maken.

Diamant

Diamant: de pure schoonheid en de onschuld van de diamant zullen u sprakeloos maken. De prachtige, schitterende en tijdloze schoonheid wordt al eeuwen door vrouwen gebruikt in sieraden. De eenvoudige en zuivere schoonheid van diamanten zorgt ervoor dat uw verlovingsring zeer bijzonder is.

BEKIJK DIAMANTEN VERLOVINGSRINGEN 
Zwarte Diamant

Zwarte Diamant: zelfbewust en buitengewoon... Deze stevige uitstraling van de zwarte kleur symboliseert stabiliteit. Als u een groot budget heeft en een uitsprekende stijl, zal de zwarte diamant u zeker fier maken met zijn mysterieuze look. Als u een eigentijdse of verfijnde look heeft, zal deze tijdloze modieuze kleur vertrouwen en stijl toevoegen aan uw persoonlijkheid.

BEKIJK ZWARTE DIAMANTEN VERLOVINGSRINGEN 
Smaragd

Smaragd: we roepen alle liefhebbers van de lente naar hier! Uniek en intens groen is het symbool van liefde en wedergeboorte. We doen een oproep aan alle kunstenaars en creatieve mensen, omdat de smaragden verlovingsring hun favoriet zal zijn! Smaragd is ook het symbool van een gelukkig en succesvol huwelijk.

BEKIJK SMARAGDEN VERLOVINGSRINGEN 
Saffier

Saffier: de intense, verzadigde blauwe toon is de betekenis van loyaliteit en vertrouwen. Het geweldige intens blauw zorgt voor een ultieme charme en een rustig gevoel dat doet denken aan de blauwe kleur van de diepe oceaan. Als u houdt van vertrouwen en kracht, is dit de edelsteen voor uw verlovingsring.

BEKIJK SAFFIER VERLOVINGSRINGEN 
Robijn

Robijn: sterke gevoelens en de mooiste liefderijke stromen ... Robijn voegt passie en loyaliteit toe aan uw verlovingsring. De diepe, rode schittering creëert rijkdom en een essentiële schoonheid. Als u een ambitieuze en uitbundige persoonlijkheid heeft, is robijn zeker de juiste keuze voor u. Het is het symbool van onvoorwaardelijke liefde en passie.

BEKIJK ROBIJN VERLOVINGSRINGEN 
Witte Saffier

Witte Saffier: als adel, stijlvol en mysterieus u omschrijft, is deze kleurloze en tijdloze elegantie van de witte saffier helemaal voor u. Als u houdt van innerlijke harmonie en u deze harmonie wil creëeren overal waar u gaat, dan is witte saffier dé perfecte keuze.

BEKIJK Witte Saffier Sapphire VERLOVINGSRINGEN 
Amethist

Amethist: de mystieke paars uitstraling heeft een zeer hoge energie en is een geweldige combinatie met witgoud, palladium of platina. Als u een sterke en eigentijdse stijl wil of hebt, kunt u onze amethis- collectie eens bekijken.

BEKIJK AMETHIST VERLOVINGSRINGEN 
Citrien

Citrien: als u een hoog energieniveau hebt, is de heldere glans van citrien de beste keuze voor u. De schaduw van de kleur is een geschenk van de zon en maakt uw uitspraken krachtig en sterk. Als u een optimistisch en een sociaal karakter heeft, komt deze gracieuze steen uw persoonlijkheid tegemoet.

BEKIJK Citrien VERLOVINGSRINGEN 
Blauwe Topaas

Blauwe Topaas: als u van lichte en sterke blauwe tinten houdt, zal de blauwe topaas extra glinstering aan uw verlovingsring toevoegen. Deze unieke schittering houdt alle ogen op u gericht en de verleidelijke blauwe glans zal het symbool zijn van uw loyaliteit.

BEKIJK Blauwe Topaas VERLOVINGSRINGEN 
Granaat

Granaat: deze, meest elegante, rode kleur zorgt voor een zeer intense en sterke uitstraling. Het is de kleur van het leven en vitaliteit, dus als u een zeer hoge levensenergie heeft, een grote liefde voor het leven en dit uw eeuwige liefde ondersteunt, dan is granaat de edelsteen voor u. Granaat biedt een levenslange romantiek voor uw ware liefde.

BEKIJK Granaat VERLOVINGSRINGEN 
Peridoot

Peridoot: een sprookjesachtige kracht en de reflectie van het licht van deze edelsteen, zullen u aantrekken als u groengele kleuren wenst. De aardelijke toon herinnert u aan de natuur en haar sprakeloze schoonheid. Het heeft ook een geheime boodschap tussen u en uw geliefde, zoals; 'Ik vertrouw je en hou van je'.

BEKIJK Peridoot VERLOVINGSRINGEN 
Aquamarijn

Aquamarijn: de prachtige, blauwe kleur en de helderheid van deze diepblauwe kleur creëert een perfecte match met elk edelmetaal. De opvallende frisse uitstraling brengt u met een elegante schoonheid naar speciale moment. Deze kleur, als van een tropische oceaan, is de uitdrukking van uw liefde.

BEKIJK Aquamarijn VERLOVINGSRINGEN 
Vuuropaal

Vuuropaal: de intense oranje kleur heeft een sterke uitstraling in deze kleurschakeringen en het doet denken aan een romantische zonsondergang aan de zee. Zijn hoge energie geeft een positieve vibe aan onze zielen. Het is ook het symbool van blijvend geluk en past bij creatieve dromers. Als u uw dromen volgt en altijd positief bent, waar u ook bent, dan zal een verlovingsring van vuuropaal uw grootste supporter zijn.

BEKIJK Vuuropaal VERLOVINGSRINGEN 
Groene Amethist

Groene Amethist: de lichtgroene kleur is het symbool van vernieuwing en als u een prachtige maar toch zeldzame look wilt, is de groene amethist een zeer goede optie voor u. Het nieuwe hoofdstuk van uw leven en ook een nieuw begin. Als uw persoonlijkheid altijd nieuwe uitdagingen verwelkomt, past de groene amethist u zeer goed met zijn prachtige, zeldzame kleurtoon en de betekenis die het draagt.

BEKIJK Groene Amethist VERLOVINGSRINGEN 
Groene Toermalijn

Groene Toermalijn: als u een vrolijke sfeer wilt en als u int uw omgeving het evenwicht vormt, zal de groene tint van groene toermalijn uw karakter vervolledigen. Vier het grootste moment van uw leven met een groene toermalijnen verlovingsring.

BEKIJK Groene Toermalijn VERLOVINGSRINGEN 
Roze Toermalijn

Roze Toermalijn: de romantische maar heldere uitstralingen van roze zullen u op het eerste gezicht doen versteld staan. Het is de kleur van pure liefde en de liefste, roze toon die u ooit kunt vinden. Als u een mooie en fijne stijl heeft, biedt een roze toermalijnen verlovingsring veel! Het is ook een constante herinnering aan uw diepe liefde.

BEKIJK Roze Toermalijn VERLOVINGSRINGEN 
Rozenkwarts

Rozenkwarts: de gladde en zachte roze kleur creëert een romantische look bij u. Niet te veel aandacht, maar makkelijk te herkennen! De rustige energie van rozenkwarts is als een sterke toevlucht die u altijd in uw relatie wilt behouden. Als u een echte romanticus bent, zal dit prachtige moment met een verlovingsring voor altijd blijven bestaan met een rozenkwarts-edelsteen.

BEKIJK Rozenkwarts VERLOVINGSRINGEN 
Gele Saffier

Gele Saffier: het vuur van heldergeel zal uw zintuigen met zijn briljante reflecties wakker schudden. Het is tijd om uw creatieve en intellectuele energie te laten zien. Als u een sterke en dappere persoonlijkheid heeft, gaat de intense, gele kleur al uw emoties begeleiden.

BEKIJK Gele Saffier VERLOVINGSRINGEN 
Rookkwarts

Rookkwarts: het mysterie van deze rookkleur geeft een unieke look aan uw verlovingsring. Het geeft de drager een natuurlijk gevoel met zijn warme toon. Het heeft een aardelijke look zodat alle natuurliefhebbers deze edelsteen kunnen dragen en de natuur kunnen eerbiedigen. Hij is niet te opvallend omdat het ook goed is om alledaags te zijn!

BEKIJK Rookkwarts VERLOVINGSRINGEN 
Tanzaniet

Tanzaniet: deze edelsteen is heel uniek en als u van zeldzame, mooie en opvallende stukken houdt, is tanzaniet de juiste keuze voor u. De diepere en intense kleuren maken een groot verschil op uw verlovingsring. Als u van buitengewone dingen houdt, zal tanzaniet u en uw geliefde verbazen.

BEKIJK Tanzaniet VERLOVINGSRINGEN