Bezig met laden...

HANDLEIDING TROUWRINGEN

Hoe bepaalt u het edelmetaal?

COLOURED DIAMOND EDUCATION

Verschillende edelmetaal komen in verschillende kleuren, modellen, duurzaamheid, kracht en prijs.

Goud: Goud is altijd al een klassieke en tijdloze keuze geweest voor een trouwring. De natuurlijke, warme look en mooie glans maakt gouden trouwringen romantisch en dus een zeer gewild edelmetaal. Goud is meetbaar in karaat en heeft 24 delen. Zuiver goud wordt gemeten als '24 crt goud' en is vaak te zacht om sieraden van te maken, daarom moet het met andere metalen gemengd worden om een ring te vormen. 18 karaat goud bevat 75% puur goud, 14 karaat goud bevat 58,5% puur goud en 9 karaat goud bevat 37,5% puur goud. De hardheid en duurzaamheid van goud varieert afhankelijk van het karaat, dus volgens uw voorkeur kunt u het karaat selecteren naar wens.
Gouden Trouwringen 

Palladium: Als lid van de 'platina-familie' heeft palladium een zeer mooie, natuurlijke zilver-witte tint. Het witte en glanzende edelmetaal biedt een intense uitstraling. De duurzaamheid is hoog en dit maakt een palladium ring een duurzaam juweel. Het grootste voordeel van palladium is het lichte gewicht. Dus voor grote ontwerpen is palladium een goed alternatief. Daarnaast is palladium een van de zeldzaamste edelmetalen ter wereld, hij is dus uniek én duurzaam, dit alles vormt een bijzondere ring.
Palladium Trouwringen 

Platina: Het meest prestigieuze edelmetaal voor een trouwring is platina. Platina is heel robuust, waardoor het zwaarder aanvoelt dan andere edelmetalen. Het is 30 keer zeldzamer dan goud en 40% zwaarder dan 14K goud. De dichtheid, zuiverheid en zeldzaamheid maken een ring van platina extreem waardevol en duurzaam, dus een platina ring kan vele jaren mee. Bovendien is de glans van satijn en zachte, witte tint een natuurlijke, prachtige uitstraling.
Platina Trouwringen 

Zilver: Helder en wit zilver is als een reflectie van de maan op de zee. Het licht van dit prachtige edelmetaal past perfect bij elke edelsteen. Zilver is ook zacht om te kunnen worden vervaardigd, zodat het met andere edelmetalen wordt gelegeerd om de duurzaamheid te verhogen. 925 zilver bevat 92,5% zuiver zilver en dit geeft een mooie uitstraling en een natuurlijke glans aan de ring. De opvallende glans van zilver is zeer aantrekkelijk met zijn eigentijdse uitstraling.
Zilveren Trouwringen 

Hoe bepaalt u de kleur?

Kleur is een kenmerk dat met stijl verband houdt. Het is belangrijk om op te merken, dat als de persoon die het sieraad gaat dragen al andere stukken heeft, kleuren kunnen worden aangepast om goed samen te passen. Aan de andere kant, verschillende kleuren kunnen verschillende indrukken symboliseren.
Geel goud

Geelgoud: de warme look van geelgoud verwelkomt u met de helderheid van de zon. Het is klassiek maar toch modieus en het lichteffect blijft doorheen de jaren. De natuurlijke, glanzend gele kleur past perfect bij elke stijl en is perfect voor de klassieke geliefden, omdat het nooit uit de mode is gegaan. De constante, glanzende uitstraling is voor eeuwig, net als uw huwelijk. De tijdloze kwaliteit zit voor altijd rond uw vinger.
Geelgouden trouwringen 

Wit goud

Witgoud: De witte kleur van witgoud voegt een eigentijdse en unieke uitstraling toe. Het is duurzamer en sterker en het is een goed alternatief als uw budget eerder beperkt is. Witgoud biedt een koele en verfijnde glans en de populariteit blijft jarenlang. Het reflecterende uiterlijk van het oppervlak zorgt voor een originele en elegante luxe. De futuristische, moderne en prachtige look laat uw vertrouwen in de liefde zien.
Witgouden trouwringen 

Rood goud

Rozegoud: De lichte en stijlvolle roze tint is zeer populair met zijn zachte en elegante look. De koperlegering geeft het edelmetaal een mooie, roze schaduw en wordt met de dag populairder. Rozegoud vertegenwoordigt liefde met zijn romantische aantrekkingskracht, biedt een vrouwelijke uitstraling en het koper voegt duurzaamheid aan het edelmetaal toe. Deze trouwringen met vintage stijl zien er goed uit, want de betoverende schoonheid biedt een geweldig uitstraling voor elke ring.
Rozegouden trouwringen 

Hoe bepaalt u de afwerking?

Gepolijst

Gepolijst

Verticaal Geborsteld:(mat)

Verticaal Geborsteld:(mat)

Horizontaal Geborsteld (mat)

Horizontaal Geborsteld (mat)

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Gezandstraald

Gezandstraald

Gepolijst: Ringen met gepolijste afwerking zijn de meest bekende en echte klassiekers. Ze zijn zeer gebruikelijk in de sieradenwereld. Het heeft een glanzend en reflecterend effect. Als u een opvallend juweel wilt, is een gepolijste afwerking een uitstekende optie door zijn schitterende reflectie en spiegelachtig effect. De lichtreflectie is heel zichtbaar door de heldere en glanzende buitenkant van het oppervlak.

Verticaal geborsteld (Mat): Deze tijdloze afwerking zorgt voor een coating die lijkt op die van een penseelstreek. Deze elegante, matte uitstraling wint steeds meer aan populariteit. De herkenbare uitstraling en de diffuse glans zorgen voor een geweldige uitstraling van het oppervlak. De schilderachtige uitstraling bedekt het oppervlak verticaal langs de ring en zorgt voor een licht doffe uitstraling maar blijft uitgesproken. De verfijnde look geeft een elegante uitstraling aan de trouwring.

Horizontaal Geborsteld (mat): Het subtiele effect zorgt voor een voelbaar oppervlak bij deze horizontale geborstelde matte afwerking. Het wordt steeds populairder onder jonge echtparen die van een unieke look houden. De zware textuur biedt een volledig op maat gemaakt mat effect. Deze afwerking geeft een nieuwe wending en een hippe stijl voor trouwringen. De horizontale penseelstreek creëert een mooi contrast met de hoogglans gepolijste binnenzijde.

Draadgeborsteld (ijs mat): Deze afwerking is één van de nieuwste trends met zijn schilderachtige draadborstelige uitstraling. Het verschil tussen geborsteld en draadgeborsteld is dat draadgeborstelde afwerking dieper, merkbare borstelsporen bevat zodat de effecten worden vergroot. Het is tegelijkertijd een effen look.

Gezandstraald: Als u het oppervlak aanraakt, kunt u het afwerkingseffect gemakkelijk voelen. Gezandstraalde ringen hebben een licht korrelig gevoel en bieden een getextureerd gevoel.

Hoe bepaalt u de breedte?

De wijdte en breedte zijn met elkaar verbonden, dus wanneer u kiest voor een bredere ringbreedte, dan zou u beter ook een wijdere ring selecteren.

1.2 mm
1.4 mm
1.6 mm
1.8 mm
2.0 mm

1.2 mm

1.4 mm

1.6 mm

1.8 mm

2.0 mm

1,2 mm: Deze breedte is zeer delicaat, het is dun en maakt de ring zeer gevoelig. Als u een bescheiden maar elegante look wilt, is deze breedte ideaal voor uw ring. De fijnste ontwerpen zien er goed uit met deze dunne breedte. Bovendien, als u wel van lichte/smalle ringen en niet van het zware gevoel van bombastische ringen houdt, is deze breedte geschikt voor u.

1,4 mm: Deze breedte ziet er goed uit voor klassieke ontwerpen. Als u een brede en lichte verlovingsring heeft, is deze dikte ideaal om een goede combinatie te verkrijgen omdat het de glinsters van uw verlovingsring niet beïnvloedt. Bovendien ondersteunt deze breedte het glinsterende effect en voegt extra glans toe.

1,6 mm: Deze breedte is heel gebruikelijk en algemeen het meest gekozen onder de bruidsparen omdat het ideaal is voor elke trouwringstijl en er geweldig uitziet om de vinger. Het laat het ontwerp van de ring heel goed zien en geeft ook perfect de verschillende afwerkeffecten weer.

1,8 mm: Dit is iets breder als u deze vergelijkt met de andere breedtes en geeft een elegante uitstraling aan de steen van de trouwring (voor de vrouw), terwijl het nog steeds glinstert door de toegenomen breedte. Als u graag uw ring aan uw vinger voelt, én met een strakke uitstraling, dan is deze dikte ideaal voor u. Een breedte van 1.8mm is stevig en biedt zekerheid en duurzaamheid met een sterke zetting.

2,0 mm: Als u lange vingers hebt, creëert deze dikte een geweldige look om de schoonheid van elk ontwerp te laten zien. Deze gedurfde breedte zorgt voor een stevige ondersteuning. Als u graag pronkt en graag een delicaat maar meer substantieel gevoel verkiest, is deze dikte zeer geschikt voor u. Een breedte van 2,0 mm is een uitstekende keuze voor optimale stevigheid en duurzaamheid.

Hoe bepaalt u de wijdte?

Als u kleine en delicate handen hebt met een kleine ringmaat, zou een dunne trouwring er geweldig uitzien aan uw vinger. Deze eenvoudige en klassieke stijl ziet er ook geweldig uit op een smalle trouwring. Als u wilt dat de versiering van uw trouwring benadrukt wordt en de kleine details te zien zijn, is een gemiddelde wijdte van trouwringen een geweldige optie. Als u lange vingers hebt met een grote ringmaat, dan zijn ringen met dikke breedte de beste opties voor jou. Wijde trouwringen laten eenvoudige of gedetailleerde stijlen goed uitkomen, omdat ze een groter en breder oppervlak hebben voor kleine versieringen en ook een delicaat oppervlak bieden voor eenvoudige en effen stijlen. U kunt dezelfde breedte kiezen als die van verlovingsring of u kunt een contrast creëren en twee verschillende wijdtes combineren. Een smallere of een bredere? De keuze is geheel aan u naargelang uw persoonlijke voorkeur.

2.0 mm
3.0 mm
4.0 mm
5.0 mm
6.0 mm
7.0 mm
8.0 mm
9.0 mm

2.0 mm

3.0 mm

4.0 mm

5.0 mm

6.0 mm

7.0 mm

8.0 mm

9.0 mm

Hoe bepaalt u het profiel?

Comfort fit

Comfort fit

Plat Band Comfort Fit

Flat Band Comfort Fit

Comfort fit: Met dit profiel wordt de binnenrand van de ring licht gewelfd met extra edelmetaal. Hij knelt gemakkelijk over de grote knokkel bij het dragen aan de vinger of bij het afdoen. De afgeronde binnenkant (waar de ring de vinger raakt) helpt de ring te glijden. Als u een actief leven leidt en uw trouwring vaak afdoet, is een comfort trouwring uw ideale keuze. Comfort trouwringen worden dikker vanaf het midden van de band naar de buitenranden en bedekken minder huidoppervlak.

Flat Band Comfort Fit: Het binnenoppervlak van dit profiel heeft een bolle en een gewelfde vorm, maar het buitenoppervlak heeft een vlakke vorm. De bolle curve helpt de ring gemakkelijk te dragen, zodat de ring perfect glijdt wanneer u hem draagt of afdoet. Het zorgt voor een gemakkelijke verwijdering, maar tegelijkertijd heeft het een vlakke buitenkant. Deze twee vormen komen samen in één ontwerp en creëren een unieke en verschillende look.