GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.81
AANTAL BEOORDELINGEN
975
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
mooie ring

super mooie ring goeie afhandeling en op de hoogte gehouden van het proses zeer goed verpakt voor verzendi,ng

Review door martin | Toegevoegd op: 02.09.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
We zijn er heel tevreden mee!

Het is een schitterende exemplaar we zijn er zeer tevreden mee!

Review door Dirk | Toegevoegd op: 09.07.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Uitstekend! Prachtig!

Het is mooier dan verwacht. En het is heel opvallend. Ik krijg complimenten van iedereen!

Review door Floor | Toegevoegd op: 09.07.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtig!

Ik had deze gekregen van mijn verloofde op mijn verjaardag ik ben er heel tevreden mee. De kwaliteit is uitstekend! Bedankt Glamira.

Review door Sandra | Toegevoegd op: 09.07.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Schitterend!

Ik ben heel content met wat ik gekregen heb! En het was op tijd geleverd ook.

Review door Anniek | Toegevoegd op: 09.07.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Heel tevreden

Ik ben super tevreden over mijn bestelling. Heb zelf een fout gemaakt bij het ingeven van mijn man zijn ringmaat. Zijn ring retour gestuurd om deze te laten aanpassen en vrij snel terug mogen ontvangen. Ik raad deze site 100% aan iedereen aan. Glamira overtreft zelf zijn prijs/kwaliteit!

Review door Maite | Toegevoegd op: 05.04.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtig kado!

Het was een verjaardagscadeau en degene die het ontvangen heeft, was meteen verliefd op het item. U bent zeker een aanrader! Bedankt GLAMIRA!

Review door Chantal Bouman | Toegevoegd op: 28.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Fantastisch ringmodel!

Een prachtige ring net zoals ik het wilde, mooi schitterend en opvallen! Ben er trots op!

Review door Alexandera Boom | Toegevoegd op: 28.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtige Ring!

Een supersnelle levering en een prachtige ring ontvangen! Bedankt Glamira!

Review door Marieke | Toegevoegd op: 28.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Beetje prijzig maar wel waard!

Prachtig armband ontvangen en zeer tevreden.Hij was een beetje prijzig maar wel waard want hij is beeldmooi! Bedankt GLAMIRA!

Review door Els van Noord | Toegevoegd op: 31.01.2019