GLAMIRA BEOORDELINGEN

 
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.81
AANTAL BEOORDELINGEN
969
Bekijk alle GLAMIRA Reacties en Beoordelingen om te zien wat andere klanten denken van de GLAMIRA producten en diensten. Ook kunt u uw eigen recensie plaatsen en uw ervaringen delen door het bezoeken van onze productpagina's.
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
2.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
2.00
Teleurgesteld

Teleurstellend en niet zo mooi als op de foto. Zeer fijn aan de vinger. Swarovski steen lijkt plastic achtig en blinkt niet zo mooi. Na 2 weken dragen is er ook al 1 steentje uit. Gravering is zo klein dat het bijna onleesbaar is.

Review door Anouck | Toegevoegd op: 19.03.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Beetje prijzig maar wel waard!

Prachtig armband ontvangen en zeer tevreden.Hij was een beetje prijzig maar wel waard want hij is beeldmooi! Bedankt GLAMIRA!

Review door Els van Noord | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Apart design

Zeer tevreden met mijn aankoop en erg enthousiast over het ontwerp!

Review door Yvonne | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.67
Prachtig Ontwerp

Super mooi ontwerp, ben erg blij met mijn ring en zal u zeker aan mijn omgeving aanraden!

Review door Jolanda | Toegevoegd op: 31.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Prachtige ring!

Heel tevreden met mijn aankoop! Goede service, aangename site en toffe verpakking! Dank je wel Glamira!

Review door Beatrijs | Toegevoegd op: 07.01.2019
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Mevr

Prachtige ring !!

Review door Sandra | Toegevoegd op: 27.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
mooie hanger

heb iemand gelukkig kunnen maken met dit mooi juweel en daar gaat het om,

Review door franky | Toegevoegd op: 14.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Erg mooie verlovingsring

Een erg mooie verlovingsring. (gekozen voor goud met 0.5 k saffier, hoogste afwerking, als hoofdsteen en kristal als andere). Een niet te brede ring die heel mooi schittert aan de hand. Voor de ring niets dan lof! De levering was wel een weekje vertraagd en ik diende de levering bij DPS snel naar een afhaalpunt te selecteren omdat ze op héél korte termijn aankondigde dat ik thuis diende te zijn bij aflevering (de dag ervoor). Maar de ring komt met een erg mooi verlicht ringdoosje met alles erop en eraan. Nu nog hopen op een volmondig ja-woord maar het zal alvast niet aan de ring liggen :)

Review door Toon VA | Toegevoegd op: 05.12.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
4.00
Tevreden klant

Zowel ik als mijn vriendin zijn zeer tevreden met de ring. De levering was iets later dan doorgegeven, maar hiermee had ik rekening gehouden. De klantendienst was goed en snel.

Review door Ben Van Gestel | Toegevoegd op: 29.11.2018
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Kwaliteit
Prijs
Draaggemak
GEMIDDELDE BEOORDELING
5.00
Liefde voor Glamira

Na een tijd wachten moet ik zeggen dat het het wachten waard is. Ik ben heel blij met de ringen en mijn vrouwtje ook. Ze zijn heel mooi en wil ik het goedmaken met 5 sterren" de doosjes zijn geweldig en alles was een verassing ook voor mij. Ben heel dankbaar voor de kwaliteit en ook de klantenservice voor hun vriendelijke aandacht altijd. Mij zal je altijd als klant houden. Vele groeten vanuit hier

Review door Marwan | Toegevoegd op: 21.11.2018