Bezig met laden...

MAATGIDS VOOR ARMBANDEN

Een armband is een accessoire voor zowel dagelijks gebruik, maar ook voor een luxeuze uitstraling en weerspiegelt de stijl van zowel dames als heren. Om geen problemen te hebben bij het uitkiezen van de beste armband die bij uw smaak past, is het noodzakelijk om de juiste maat te vinden. Afhankelijk van het gewicht van een persoon kan de polsmaat veranderen. Er zijn andere dingen die de maat beïnvloeden, zoals de structuur van de pols of het geslacht. Mannen hebben meestal een bredere pols dan vrouwen. Voor bangle-modellen en tennisarmbanden moet u letten op de vorm van uw hand wanneer u die omdoet.

GEMIDDELDE MAAT VAN ARMBAND

We waarderen het dat u iemand wil verrassen met een mooie armband en begrijpen het dat u dus niet zomaar zijn/haar pols kunt opmeten.

Gelukkig kunt u, dankzij ons 60-dagen retourbeleid, de armband die u heeft gekocht vervangen als u de verkeerde polsmaat zou besteld hebben.

De gemiddelde maat van een armband voor vrouwen is ongeveer 18 cm en voor mannen ongeveer 20 cm. En dit is gelijk aan de gemiddelde grootte van GLAMIRA's armbanden.

GRATIS ARMBAND MAATMETER VAN GLAMIRA

Common Ring Sizes

Voor degenen die moeite hebben met het bepalen van de maat voor een armband, kunnen gerust gebruikmaken van de kosteloze armband maatmeter om de correcte maat te bepalen. Met gratis verzendmogelijkheden bieden we onze klanten de beste resultaten bij het meten van een armband. Vergeet niet dat er verschillende maten mogelijk zijn, afhankelijk van het merk van uw voorkeur. Daarom, grijp deze kans om uw gratis armbandmeter aan te vragen met gratis verzending.

Stuur ons een e-mail op klantenservice@glamira.be met uw naam en adres om uw gratis armbandmeter te krijgen met het onderwerp "bestel een armbandmeter". Of u kunt dit formulier invullen om een ​​gratis armbandmeter aan te vragen. Zodra u klaar bent met de aanvraag, kan het tot zeven werkdagen duren voordat uw gratis armbandmeter op uw adres wordt afgeleverd.

Printable Bracelet Sizer

ARMBAND MAATMETER GRATIS PRINTEN

Als u een printer heeft, kunt u deze afdrukbare armbandmeter in PDF-formaat downloaden. Zorg ervoor dat u het formaat tijdens het downloaden niet wijzigt, zodat het oorspronkelijke formaat niet wordt beïnvloed.

Als u nog steeds niet zeker weet welke maat het beste voor u is, kunt u contact opnemen met onze experts om de kwestie verder te bespreken. Neem contact met ons op 

Tips voor het meten van de armbandmaat

  • Meet de tennisarmbanden en leren armbanden net boven uw pols en tel daar ongeveer 1,27 cm bij op. Zo zal uw armband niet te los of te strak zitten.
  • Als u een armband wilt kopen, meet dan uw maat door uw vingers tegen elkaar te houden en de plaats te meten waar uw hand het breedst is. Bepaal vervolgens uw maat met behulp van de door GLAMIRA verstrekte tabel.
  • Voor mannen zijn er verschillende opties leren armbanden. Hoewel 'medium' de gemiddelde armbandmaat is, kunt u uw exacte maat meten met behulp van de maattabel.

Armband matentabel

Hieronder kunt u de standaard armband maten voor armbanden/bangles vinden.

Uk Chart