Kindersieraden

Ook kinderen zijn dol op sieraden! De Glamira kinder sieraden collectie bestaande uit ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden geven precies weer wat uw kinderen willen dragen, en wat u mooi vindt voor uw kinderen.

Kindersieraden
boderONDEK MEER
  • ARMBANDEN

    ARMBANDEN
    Glanzende en kleurrijke armbanden voor kinderen. Bekijk de categorie om iets speciaals voor uw kind te ontdekken.

  • NIEUW HALSKETTINGEN

    NIEUW HALSKETTINGEN
    Bekijk onze collectie om unieke kettingen te vinden die alleen voor kinderen zijn ontworpen.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
Bezig met laden...

Baby en Kinder juwelen - oorbellen, ringen, armbanden en kettingen

Ook kinderen zijn dol op sieraden! De Glamira kinder sieraden collectie bestaande uit ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden geven precies weer wat uw kinderen willen dragen, en wat u mooi vindt voor uw kinderen. Reik naar de hemel en laat ze naar dromenland gaan. Kinderen maken hun eigen dromen en sprookjes, en hier hebben ze geen volwassene bij nodig. Maar ze hebben u wel nodig bij het kiezen van sieraden die passen bij hun wereldje.

Bijvoorbeeld een lieveheersbeestje van diamant, die iets snoezigs in hun lieve oortjes fluistert. Of vlinders van roze toermalijn die regelrecht uit hun fantasie van bloem tot bloem fladderen, of andere dieren, regelrecht ontstaan in hun sprookjeswereld. Kinder geboortesteen sieraden kunt u op maat maken met deze prachtige edelstenen en metalen, zo dragen ze hun droombeelden rond hun nek, vingers of polsen.

De kindersieraden van Glamira sluiten aan op de droomwereld van uw kind en helpen het bloeiende zelfbesef en ego op een stijlvolle wijze. Allemaal binnen de grenzen van hun fantasie en hun bevlogenheid.

Glamira zorgt er ook voor dat de juwelen voor kinderen veilig zijn en niet gevaarlijk zijn voor hun gezondheid. Alle sieraden in zilver en goud houden rekening met hun gevoelige huid. De oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Glamira zijn en dus geschikt voor kinderen. Bij het kiezen van haar eerste oorbellen, hoeft u niet bang te zijn voor een infectie of een allergie. De sieraden van Glamira.nl zijn geen belemmering voor hun beweeglijkheid. Terwijl zij spelen, hebben zij geen last van de sieraden van Glamira, en geven de sieraden hun fantasierijke wereld weer. Er zijn geen obstakels meer om originele en fraaie sieraden te dragen. U kunt nu winkelen voor speciale sieraden die door creatieve en professionele ontwerpers zijn gemaakt voor Glamira, speciaal voor uw kinderen. Op maat gemaakte kinder sieraden zijn anders dan massa geproduceerde sieraden, ze zijn speciaal en blijven bijzonder en geliefd voor jaren. Ze blijven de fantasie van kinderen aanspreken met de verschillende kleuren van de edelstenen, zelfs als ze al tieners zijn!