Bezig met laden...

ONZE DIENSTEN

De ringmaat/ringgrootte is even belangrijk als de ring zelf. Een sierlijke en comfortabele pasvorm zorgt voor een betere ringbreedte. GLAMIRA zal alles doen om uw tevredenheid te garanderen, daarom biedt GLAMIRA u een bedenktijd van 60 dagen zodat u binnen deze termijn na uw ontvangstdatum uw product kunt terugsturen voor gratis ringmaat wijziging van een niet-gegraveerde of gegraveerde ring.

Voor meer informatie kunt u ons retourbeleid lezen door hier hier te klikken. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice, bel 32 800 54 453 of mail naar klantenservice@glamira.be

Geef een intieme of persoonlijke boodschap aan uw item met een gratis gravering en geeft het extra emotionele waarde. Maak het speciaal en exclusief, net als zijn/haar ring.

GLAMIRA zal uw ring gratis graveren wanneer u deze optie selecteert tijdens uw aankoop. U kunt kiezen uit vier verschillende lettertypes en speciale symbolen zoals hartjes of het 'eternity-teken'. Het maximum aantal symbolen dat u kunt laten graveren is 25 lettertypes - inclusief spaties, iconen en letters.

GLAMIRA onderscheidt zich in de sector met een aantrekkelijke, levenslange garantie. Trouw- of verlovingsringen zijn een dure aankoop, daarom willen we ervoor zorgen dat u de meest kwalitatieve producten ontvangt met een levenslange garantie. Levenslange garantie is van toepassing op alle GLAMIRA sieraden, dit omdat wij overtuigd zijn van onze producten. In geval van een stuk of defect product, zal GLAMIRA het product onderzoeken en herstellen. Lees ons Retourbeleid voor meer informatie.

Sieraden zijn sierlijk, fijn en vereisen extra zorg tijdens de verzending. GLAMIRA biedt een aanvullende verzekerde verzending op alle bestellingen voor verlies of schade tijdens het vervoer.

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u uw Track & Trace-code waarmee u uw zending kunt traceren. Wij raden u aan om uw pakket te controleren op beschadiging. Als u schade opspoort, dient u een schadeclaim in te dienen en het ontvangst van uw pakket te weigeren.

Wanneer u niet zeker bent van uw aankoop, kunt u gerust uw bestelling terugsturen naar GLAMIRA voor restitutie van het aankoopbedrag, een wijziging van de ringmaat, gravering of reparatie. Dien een online retourformulier in, dit kan eenvoudig worden ingevuld met behulp van een paar klikken. Print het uit en stuur het terug, samen met uw item(s). Zodra het online retourformulier is ingediend, zal u de instructies voor het verdere retourproces per automatische e-mail ontvangen. Lees alstublieft ons Retourbeleid zorgvuldig voordat u uw item(s) terugstuurt naar ons.

GLAMIRA erkent het belang van uw speciale momenten. Omdat elk detail zo belangrijk is en veel waarde heeft, wordt een stijlvolle en gratis cadeauverpakking bij uw aankoop meegestuurd.

In 2012 begon GLAMIRA met het ontwerpen van eigen sieraden. Producten invoeren van de internationale markt was nodig om gebruik te maken van de gespecialiseerde geologen, om een professionele service te behouden en om de hoogste kwaliteit te garanderen. Elke edelsteen wordt door onze deskundigen op het gebied van gemmologie geselecteerd. En we bevestigen de kwaliteitsnormen waar we naar streven en te allen tijde bieden.

GLAMIRA beseft de noodzaak van perfectie in elk detail wanneer dat speciale moment in aankomst is. De ringmaat/ringgrootte is even belangrijk als de ring zelf en GLAMIRA zal altijd aanwezig zijn voor u wanneer u ons het meest nodig hebt.

Vraag gratis een ringmeter aan door hier te klikken of stuur ons een e-mail naar klantenservice@glamira.be inclusief uw NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) met het onderwerp "Een ringmeter aanvragen". U kunt een gratis ringmeter aanvragen op elke productpagina. Onder het prijsgedeelte waarin staat: "vindt uw ringmaat".

De deskundigen van GLAMIRA zullen u graag helpen bij de beslissing welk juweel te nemen voor die ene speciale gelegenheid. Laat het ons weten als u een tweede optie of voorstel wilt en ervaren professionals zullen u graag verder helpen! De functie 'Vraag het aan een specialist' kan heel handig zijn als u de prijscategorie, gelegenheid en het soort sieraad wenst te bepalen. Professionals zullen naar elk klein detail kijken en zullen enkele meningen met u delen. Om een aanvraag in te dienen klikt u hier, het zal maar een paar minuten duren.

Zo verzilvert u uw waardebon.

Doe mee met onze acties via onze nieuwsbrief of doe mee met onze acties via Facebook via de Facebook Fanpage om waardebonnen te verkrijgen.

Waardebon verzilveren

- Per bestelling kan slechts één waardebon worden ingezet.

- Waardebonnen kunnen alleen worden ingezet voordat u de bestelling heeft geplaatst.

- Een waardebon kan niet worden ingeruild voor contant geld

Geldigheid

- Cadeaubonnen dienen binnen een bepaalde tijd te worden verzilverd. De geldigheidsduur van de cadeaubon is weergegeven op de cadeaubon of wordt vermeld bij de actie waar de bon onderdeel van is.

Retourzending

- Over het algemeen is het ook mogelijk artikelen die met een cadeaubon zijn aangekocht terug te sturen.

- Indien u een artikel dat is aangekocht met een cadeaubon wenst terug te sturen, krijgt u het bedrag als een tegoed op uw GLAMIRA klantenrekening gestort.

Coupons en kortingsacties

- Wij bieden u tal van promoties voor verschillende gelegenheden het hele jaar door.