Bezig met laden...

ONZE DIENSTEN

Ringmaat/ ring grootte is even belangrijk als de ring zelf. Een sierlijke en comfortabele pasvorm zorgt voor een betere bandbreedte. GLAMIRA zal alles doen om u tevreden te houden, daarom biedt GLAMIRA u een bedenktijd van 60 dagen zodat u binnen deze termijn na uw ontvangstdatum uw product kunt retourneren voor gratis ringmaat wijziging van niet gegraveerde of gegraveerde ring.

Voor meer informatie kunt u ons retourbeleid lezen door hierte klikken. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenservice, bel 32 800 54 453 of mail naar klantenservice@glamira.be

Geef een intieme of persoonlijke boodschap met een gratis gravure en schenk het met een emotionele waarde. Maak het haar speciaal en exclusief, net als haar ring.

GLAMIRA zal uw ring gratis graveren wanneer u deze optie selecteert tijdens uw aankoop. U kunt kiezen uit vier verschillende lettertypes en speciale symbolen zoals hartjes of eternity teken. Het maximum aantal symbolen dat u kunt in laat graveren is 25 lettertypes - inclusief spaties, iconen en letters.

Als u uw artikel zonder gravure besteld hebt en later besluit dat u deze alsnog wil laten graveren, dan doen wij dit graag voor u tegen een kleine vergoeding van €20 inclusief verzending.

Indien het product een gravure- behandeling ondergaat door een derde persoon en/of bedrijf (juwelier, sieraden reparatiewerkplaats) buiten GLAMIRA dan zal de levenslange garantie komen te vervallen.

GLAMIRA onderscheidt zich in deze sector met een attractieve levenslange garantie. Trouw- of Verlovingsring is een levensduur aankoop, daarom willen we ervoor zorgen dat u de hoogste kwalitatieve producten ontvangt met een levenslange garantie. Levenslange Garantie is van toepassing op alle GLAMIRA sieraden, dit omdat wij overtuigd zijn van onze producten. In geval van een stuk of defect product, zal GLAMIRA het product onderzoeken en repareren. Lees onze Retourbeleid voor meer informatie.

Sieraden zijn sierlijk, fijn en vereisen extra zorg tijdens de leverantie. GLAMIRA biedt een aanvullende verzekerde zending op alle bestellingen voor verlies of schade tijdens de verzending.

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u uw Track & Trace code waarmee u uw zending kunt traceren. Wij raden u aan om uw pakket te controleren op beschadiging. Als u een schade opspoort, dient u een schadeclaim in te dienen en de ontvangst van uw pakket te weigeren.

Wanneer u niet zeker bent van uw aankoop, kunt u gerust uw bestelling terugsturen naar GLAMIRA voor restitutie van de aankoopbedrag, ringmaat wijziging, gravure of reparatie. Dien een online retourformulier in, dit kan gemakkelijk worden ingevuld met behulp van een paar eenvoudige klikken. Print het uit en stuur het terug samen met uw item(s). Zodra het online retour formulier ingediend, zal u de instructies voor verdere retourproces per automatische e-mail ontvangen. Lees alstublieft onze Retourbeleid voordat u uw item(s) retourneert naar ons.

GLAMIRA erkent het belang van uw speciale momenten. Omdat elk detail zo van belang is en waarde heeft, wordt u een stijlvolle en gratis cadeauverpakking bij uw aankoop meegestuurd.

In 2012 begon Glamira met het ontwerpen van zijn eigen sieraden. Het invoeren van de internationale markt was nodig om gebruik te maken van de gespecialiseerde geologen om professionele service te behouden en om de hoogste kwaliteit te omarmen. Elke edelsteen wordt door onze deskundigen op het gebied van gemmologie geselecteerd. En we bevestigen de kwaliteitsnormen die we ernaar streven om te allen tijde te bieden.

GLAMIRA beseft de noodzaak van perfectie in elk detail wanneer het speciale moment in de buurt is. De Ringmaat/ de ring grootte is even belangrijk als de ring zelf en GLAMIRA zal altijd aanwezig zijn voor u wanneer u het meest nodig hebt.

Vraag gratis een ringmal aan door hier te klikken of stuur ons een e-mail naar klantenservice@glamira.be inclusief uw NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) met het onderwerp "Een ringmal aanvragen". U kunt een gratis ringmal aanvragen op elke productpagina. Onder het prijs-gedeelte waarin het staat: "vindt uw ringmaat".

GLAMIRA deskundigen zullen u graag helpen bij de beslissing om voor die speciale gelegenheid te maken. Laat het ons weten als u een tweede optie of voorstel en de ervaren professionals zullen u graag verder helpen! Vraag aan een Specialist functie kan heel handig zijn als u de prijsklasse, gelegenheid en de soort sieraad wenst te bepalen. Professionals zullen naar elk klein detail bekijken en zullen zijn meningen met u delen. Om een aanvraag in te dienen klik hier, het kan maar een paar minuten duren.

Zo verzilvert u uw waardebon.

Doe mee met onze akties via onze nieuwsbrief of doe mee met onze akties via Facebook op Facebook Fanpage om waardebonnen te vergaren.

Waardebon verzilveren

- Per bestelling kan slechts één waardebon worden ingezet.

- Waardebonnen kunnen alleen worden ingezet voordat u de bestelling heeft geplaatst.

- Een waardebon kan niet worden ingeruild voor contant geld

Geldigheid

- Cadeaubonnen dienen binnen een bepaalde tijd te worden verzilverd. De geldigheidsduur van de cadeaubon is weergegeven op de cadeaubon of wordt vermeld bij de aktie waar de bon onderdeel van is.

Retourzending

- Over het algemeen is het ook mogelijk artikelen die met een cadeaubon zijn aangeschaft retour te zenden.

- Indien u een artikel dat is aangeschaft met een cadeaubon wenst te retourneren, krijgt u het bedrag als een tegoed op uw Glamira klantenrekening gestort.

Coupons and Discount promotions

- We offer you numerous promotions for different occasions the whole year round.