Gratis Verzending

  60 dagen bedenktijd

 
   

Sieraden

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER
 • Armbanden

  Armbanden
  Gewoon met één aanraking, kunt u gekleder zijn ... maak uw armbanden nog mooier met verschillende edelstenen en voor de final touch!

 • Knuckle Ringen

  Knuckle Ringen
  Soms zijn fijne kneepjes net voldoende om uw gedrag en de stijl opnieuw te ontwikkelen. Bekijk onze knockle ringen categorie voor kleine en droomachtige ringen die zijn ontworpen voor uw stijl.

 • SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN

  SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN
  Prachtig en elegant ... perfect geschikt voor uw unieke passies. Kies voor zeldzaam en bekijk onze collectie sieraden met gekleurde diamanten!

 • INITIAAL & NAAM SIERAAD

  INITIAAL & NAAM SIERAAD
  Een stuk sieraad is buitengewoon wanneer het ingegraveerd is met initialen of woorden die uw emoties spreekt.

 • Enkelbanden

  Enkelbanden
  Een kostbaar sieraad dat engelachtige detail toevoegt aan aan uw stijl. Bekijk onze collectie van enkelbanden en laat u zich verwennen ...

 • SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN

  SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN
  Als u in het leven van eenvoud bemind, zal GLAMIRA's Eenvoudig Design Sieraden u helpen om uw stijl te herdefiniëren.

 • collectie

  collectie
  Parel-, Email designs- en Gebruik in tweevoud-ringen - alles wat u nodig heeft om de sieraad van uw dromen tot leven te brengen! Ontdek onze collecties en creëer uw unieke stijl.

 • NEUSPIERCINGS

  NEUSPIERCINGS
  Prachtige ontworpen neuspiercings om trend liefhebbers en hun ultieme wensen te inspireren! Maak een verandering en ga voor een uitzonderlijke sieraad dat snel onder alle leeftijden aan populariteit resulteerd.

 • Broche

  Broche
  Of het nu voor uw moeder, vrienden of geliefde is; toon uw liefde! Een broche is een onvergetelijk, uniek sieraad om iemand te geven

 • ONTWERP UW SIERAAD

  ONTWERP UW SIERAAD
  Als u het sieraad van uw dromen niet kunt vinden, bent u overtuigd aan het juiste adres! GLAMIRA kan gepersonaliseerde sieraden van elke stijl voor u produceren.

SIERADEN

Juwelen geven je emotionele gevoelens en krijg je het gevoel dat je uniek bent. Het is het belangrijkst element van stijlvolle vrouwen en mannen voor elk gelegenheid. Met een breed serie van kwaliteitsvolle sieraden, moedigt GLAMIRA u aan open te staan voor het genot die sieraden u levendig kunnen maken.

Als je opzoek bent naar vrouwen sieraden, mannen of kinder-sieraden, ontdek onze op maat gemaakte modellen van sublieme ringen, halskettingen, gegraveerde sieraden ontwerpt van geel, rood of wit, sterling zilver en vele verschillende bekende materialen.

De talloze keuze van sieraden vervullen ieders smaak en spreekt ieders budget aan. Bij Glamira heeft u ook andere kleur mogelijkheden door u kleurrijke edelstenen en halfedelstenen zoals amethist, aquamarijn en, peridoot, tanzaniet aan te bieden die u zullen betoveren. U ketting zal een stuk zijn van vele speciale gelegenheden. De fameuze ring die uw liefde en belofte aan uw geliefde zal verbinden of een paar sierlijke oorbellen, die u op onze website kan ontdekken.

Uw geliefden verrast u met een onvergetelijk verrasing bij GLAMIRA. Gepersonaliseerde sieraden die u met edelsten, kunt versieren, van de Big Four (diamant, robijn, smaragd en saffier) tot Swarovski en andere edelstenen, legeringen of karaat opties, zodat u de voornaamste keuzes kunt kiezen, om eeuwig te genieten van uw sieraden. Bij GLAMIRA, wordt u alleen beperkt door uw creativiteit!