Mannen ringen

218 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat Karaat
  • Filter Filter Meer
    Filter
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 30 van 218 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
218 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 30 van 218 in totaal
per pagina

Mannen ringen bij Glamira.nl - Gouden en zilveren ringen voor mannen

De ring de u draagt is zo bijzonder als uzelf. Sieraden moeten een reflectie zijn van uw persoonlijkheid en dat is de basis bij Glamira. De collectie heren ringen van Glamira heeft daarom edelstenen van de hoogste kwaliteit, prachtige ontwerpen met een perfect eindresultaat. Met de sieraden van Glamira geeft u aandacht aan details en geeft u uiting aan wat woorden niet kunnen omvatten bij het schrijven van uw eigen verhaal!
U kunt uw ring personaliseren, geheel volgens uw eigen wensen en smaak en de edelstenen uitkiezen die het beste bij u passen. U kunt kiezen uit vele kleuren, materialen en edelstenen, zoals robijn, smaragd of diamant. Het effect kan bijvoorbeeld een ontzettend mooie

diamanten mannen ring

zijn.
Er zijn ook Swarovski edelstenen voor de kleinere portemonnee, erg mooi in een zilveren mannen ring. Niet alleen de edelstenen kunt u kiezen, maar ook welke legering die u het beste bevalt. Bijvoorbeeld: solide metalen, metaal met een juweel, legeringen gecombineerd met een tweede metaal, er zijn vele ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Er is een keuze uit unieke gouden mannen ringen die passen bij uw persoonlijkheid en goud is het enige edel metaal dat bijzonder en duurzaam is. U kunt ook een naam of geboortedata laten graveren in uw ring. Glamira weet dat mannen graag een eigen creative stijl hebben, een must voor mannen om cool te zijn. Ontdek uw eigen stijl met Glamira’s mannen ringen, iedere succesvolle man wil ze dragen.