Bezig met laden...

BETAALMETHODEN

Credit Card

CREDITCARD

U kunt uw betaling met uw creditcard (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) uitvoeren om uw bestelling te plaatsen. Wij garanderen dat elke transactie op onze website veilig is en dat uw creditcardgegevens niet worden opgeslagen in ons systeem.

€0.00

PayPal

PAYPAL

Als u wilt betalen met behulp van "PayPal", selecteert u deze als uw betaalmethode en wordt u automatisch naar de PayPal-site geleid. Als u een bestaande PayPal-rekening heeft, kunt u zich aanmelden met uw gebruikersgegevens om de betaling te voltooien. Als u geen PayPal-account heeft, kunt u zich registreren en doorgaan met de betaling.

€0.00

BANCONTACT

BANCONTACT

Wanneer u Bancontact gebruikt, moet u het kaartnummer invoeren van de Bancontact-kaart die aan uw huidige account is gekoppeld. U bevindt zich dan in de beveiligde omgeving van uw bank en u zou in moeten loggen met uw telefoon of kaartlezer. Nadat u de transactie hebt bevestigd, ontvangt u een bevestiging van de succesvolle Bancontact-betaling en wordt deze automatisch doorgestuurd naar onze website.

€0.00

BANKOVERSCHRIJVING Adyen

BANKOVERSCHRIJVING GLAMIRA

U kunt betalen door het te betalen bedrag over te maken naar onze bankrekening.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met de bankrekeninggegevens om het bedrag over te maken. Houd er rekening mee dat het tot 2 - 3 werkdagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat, afhankelijk van uw bank. Uw bestelling wordt pas verwerkt na ontvangst van de betaling. GLAMIRA is niet verantwoordelijk voor de kosten van eventuele extra bankservicekosten.

Zorg ervoor dat u uw bestelnummer vermeldt in de betalingsgegevens.

Bankgegevens:
Citi
Swift: CITIBGSFXXX
IBAN: BG08CITI92501000137301

€0.00

Sofort Betalen met Klarna

Sofort Betalen met Klarna
Bij het afrekenen wordt u doorgestuurd naar klarna.be waar u uw online bankgegevens gebruikt voor de overschrijving. Daarbij zijn betalingsgegevens en begunstigde vooraf ingevuld. Uw ingevoerde gegevens worden versleuteld en naar uw bank verzonden. Daarna ontvangt u een transactienummer dat u moet invullen ter bevestiging.
Noch KLARNA, noch GLAMIRA heeft toegang tot uw betalingsgegevens.

€0.00