Bezig met laden...

Veiligheidsbeleid

Wij bewaken onze website en andere systemen door gebruik te maken van technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of distributie van uw gegevens door onbevoegde. De gegevens die u aan ons verstrekt, zullen uitsluitend bestemmen voor de verwerking van uw bestelling en zullen op geen enkele manier met andere partijen worden gedeeld, of het nu voor een commercieel gebruik of andere verdachte werkzaamheid is.

Door het plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met het gebruik van ons privacybeleid. De gegevens die u met ons deelt, zullen worden gebruikt om uw klanttevredenheid te waarborgen, zoals het bevestigen en op de hoogte houden van uw bestelling, het vergelijken van de informatie voor discrepanties, het voorkomen van frauduleuze activiteiten, het identificeren van voorkeuren voor producten en diensten. U wordt voorzien van handige richtlijnen over het verkrijgen van deze en andere activiteiten die dienen te bewezen voor een bevredigende klantervaring.

SSL

Wij verzekeren dat uw gegevens vertrouwelijk zullen worden beheerd en gecodeerd met SSL (Secure-Socket-Layer) een beveiligde server software. De gecodeerde informatie van uw bestelling, uw naam, adres, creditcard of bankgegevens kan niet worden ingezien door derden. Dit wordt weergegeven door een klein 'slot' icoon voor elke website die SSL gebruikt en dit kunt u vinden aan het begin van de adresbalk, vlak voor het webadres.

Dataveiligheid

Wij garanderen de beveiliging van uw bankkaarten, transacties, ID nummers en andere vorm van persoonsgegevens, gezien dat deze veilig worden overgebracht tussen u als klant en ons domein. Dankzij de SSL-beveiligingstechnologie, die dient om informatie tussen een klant en een server over te dragen, zonder dat deze aan derden wordt gelekt. De overgedragen gegevens worden gewaarborgd en worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden die de klant heeft ingestemd met het browsen van de betreffende website.

PCI Compliance

GLAMIRA bewaakt alle gegevens veilig met een PCI (Payment Card Industry) Compliant hosting provider. We zijn een zeer ervaren bedrijf en zijn op de hoogte van hoe belangrijk het is om de klant veilig te laten voelen bij een online aankoop. En we erkennen dat het veilig stellen van de klantengegevens, en voornamelijk met name kredietkaartgegevens zeer essentieel is voor een succesvol bedrijf. PCI Compliance dient om de beveiliging van elke kaart te optimaliseren of het nu krediet-, debet-, of zelfs een betaalkaart is. Dit is een ruim verspreide en aanvaarde beleidsmaatregelen die allemaal zijn gemaakt om de persoonlijke gegevens van een klant te beschermen en hun veiligheid te waarborgen tijdens het surfen en online betalen. Het beschermt ook tegen misbruik van persoonlijke en betalingsgegevens.