Bezig met laden...

Prijsbeleid

Ons prijsbeleid weerspiegelt het doel om de beste prijs op de markt te behouden, terwijl het een hoge kwaliteit biedt. GLAMIRA staat met trots achter haar producten en biedt een eindeloze verscheidenheid aan ontwerpen en mogelijkheden in modificatie. Ons doel is om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder de kwaliteit van onze producten te veronachtzamen.

GLAMIRA werkt online en vermijdt veel onnodige kosten, terwijl veel retailers zich inzetten met hoge kosten voor activiteiten in fysieke winkels.

Hoe houden we onze prijzen laag?

  • Goed gevestigde wortels in juwelenhandel - Met een achtergrond van twee decennia in de online juwelenhandel, weten we hoe we onze kosten op alle niveaus kunnen beheren.

  • Direct vanaf de bron - Alle edelstenen en sieraden. Elke stap in een typische winkel beïnvloedt de uiteindelijke prijs van het product. Wij zijn de fabrikant, die alle fasen in het proces omvat vanaf de eerste aanraking totdat het product aan de koerier wordt overhandigd. Door afzien van dealers, importeurs, groothandelaren en winkels in populaire straten kunnen we enorme besparingen aan onze klanten brengen.

  • Langdurige samenwerking met betrouwbare leveranciers - Het ontdekken van de beste bronnen van materialen en het behoud van gezonde relaties met verkopers stelt ons in staat om te besparen op de kosten die nodig zijn voor de productie, wat resulteert in een redelijke verkoopprijs van het product. Alle bestaande, lange termijn, relaties tussen betrouwbare bronnen van fijnste grondstoffen stelt ons in staat om vandaag een van de beste prijzen in de markt te bieden.

  • De voordelen van online werken - Hiermee kunnen uitgaven worden bespaard voor voorzieningen, onderhoud en werkgelegenheid die nodig zijn voor een fysieke winkel, die de uiteindelijke prijs van de producten anders zou weerspiegelen.

  • Geen Voorraad - Ontvangen wat u wilt, niet wat we hebben - Aangezien we elke bestelling vervaardigen uit het niets door voorkeur en aanpassing, resulteert het in een verstandig gebruik van materiaal en bespaart opslagkosten omdat we niet werken met inventaris. Daarom kunnen wij het beste aanbod voor uw budget aanbieden, evenals de mogelijkheid om metaal, steen, karaat, grootte en andere anternatieven te kiezen.

    We hebben veel energie gestoken in het leveren van de beste prijzen samen met producten van hoge kwaliteit voor onze klanten. Om dit doel te bereiken, zijn we niet in staat om meerdere items voor onze klanten te produceren voor vergelijkingsdoeleinden. In het geval van een aankoop van meerdere producten om te vergelijken, heeft GLAMIRA het recht om één of meerdere artikelen van een bestelling te annuleren.

  • Interne deskundigen - ontwerpers, geologen, juweliersdeskundigen die het materiaal en de kwaliteit ervan identificeren (metalen en stenen), creëren nieuwe ontwerpen en produceren allemaal onder één naam zonder extra bedrijfskosten.

  • Geen verborgen kosten - U past uw product aan door alleen alle variabelen te selecteren. Wij voegen geen onrealistische kosten toe aan onze productprijs, dus u betaalt alleen de waarde van wat u koopt.

Klik hier voor meer informatie over ons ethisch aankoopbeleid.