Dames sieraden

Dames sieraden

Glamira is de juiste plek voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar de laatste dames sieraden.

Dames sieraden
AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U

COLLECTIES

Bekijk Alle Collecties
boderONDEK MEER
 • Trouwringen

  Trouwringen
  Sieraden voor een leven ...Een verklaring van liefde, huwelijk voorstel of belofte, uw individuele gravuur maakt uw ring heel bijzonder en is een ambassadeur voor uw liefde!

 • Verlovingsringen

  Verlovingsringen
  Zich met iemand verloven wordt getoond aan de linker vinger die wordt verondersteld de ader van de liefde te zijn. Zo wordt het paar verbonden bij het hart. Laat uw toewijding zien met een levenslange verlovingsring!

 • SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN

  SIERADEN MET GEKLEURDE DIAMANTEN
  Prachtig en elegant ... perfect geschikt voor uw unieke passies. Kies voor zeldzaam en bekijk onze collectie sieraden met gekleurde diamanten!

 • INITIAAL & NAAM SIERAAD

  INITIAAL & NAAM SIERAAD
  Een stuk sieraad is buitengewoon wanneer het ingegraveerd is met initialen of woorden die uw emoties spreekt.

 • COCKTAIL RINGEN

  COCKTAIL RINGEN
  Maak ruimte voor kleur in uw leven. Ontdek het carnaval van briljant gekleurde diamanten en edelstenen met cocktailringen

 • Knuckle Ringen

  Knuckle Ringen
  Soms zijn fijne kneepjes net voldoende om uw gedrag en de stijl opnieuw te ontwikkelen. Bekijk onze knockle ringen categorie voor kleine en droomachtige ringen die zijn ontworpen voor uw stijl.

 • collectie

  Keramische Sieraden
  Kunstzinnig vakmanschap doordrenkt met bijzondere elementen. Laat uw sieraden uw creativiteit weerspiegelen met een vakkundige combinatie van edele metalen en keramische highlights.

 • SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN

  SIERADEN MET EENVOUDIG DESIGN
  Als u in het leven van eenvoud bemind, zal GLAMIRA's Eenvoudig Design Sieraden u helpen om uw stijl te herdefiniëren.

Bezig met laden...

GLAMIRA’s Sieraden voor vrouwen - Gepersonaliseerde Ringen, Oorbellen, kettingen en Bangles

De natuurlijke schoonheid van de vrouw komt beter naar voren met mooie sieraden. Al sinds de oudheid zijn juwelen een accessoire van de vrouw, en worden ze ook als een kunstvorm gezien. Bij GLAMIRA zijn vrouwen sieraden meer dan een accessoire. Bij GLAMIRA komen edelstenen tot leven; de kleuren spreken hun eigen taal en geven uiting aan wat u wilt uitdrukken. Schrijf uw eigen verhaal. Wees uw eigen Alice in uw eigen Wonderland.

Creëer uw eigen stijl met GLAMIRA’s gepersonaliseerde sieraden. Draag ringen met saffier, zo blauw als een zomerse lucht, het emerald groen van de bloeiende velden in een halsketting met smaragd, en de zonsondergang van citrien in uw oorbellen. Uw eigen Swarovski donkerblauw, met diamanten sterren en een maan van witte saffier tegen een hemel van zwarte diamant.

Kies een van de speciale Swarovski sieraden die prachtig gecombineerd kunnen worden met de schittering van een diamant, en laat GLAMIRA uw gedachten en dromen creatief vertalen in wit, geel of roze gouden sieraden! En natuurlijk hoeft uw creatie niet anoniem te zijn. Bij GLAMIRA, kunt u uw sieraden laten graveren met een symbool of een tekst of beide, om uw eigen stempel op het sieraad te zetten! Er is keuze uit verschillende legeringen, niet alleen goud. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zilver en palladium die u kunt gebruiken voor het ontwerpen van uw sieraad. U kunt bijvoorbeeld zilver combineren met de edelstenen van GLAMIRA om zilveren sieraden met schittering en eenvoud te creëren.

Het geeft u een unieke uitstraling. GLAMIRA heeft de beste sieraden die u schoonheid reflecteren in de ogen van uw beminde. Onze subtiele details zijn een weerspiegeling van de diepte en veelzijdigheid van uw persoonlijkheid.

GLAMIRA heeft edelstenen in elke karaat, van een hoge kwaliteit, van elke legering en kleur, zodat u alle magie en charme kunt vastleggen in een sieraad. GLAMIRA ‘s vrouwen sieraden collectie, laat uw eigen ware 'ik' spreken.