Vriendschapsringen

Glamira
Bezig met laden...
Filter
Sorteer op: Meest verkocht
Selecteer Metaal
Metaal
kleur

Productweergave:

Foto-tabel
Sorteer op: Meest verkocht
45 producten gevonden die u kan aanpassen. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Verlovings ringen

VRIENDSCHAPSRINGEN

In een groeiende relatie worden op verschillende momenten mijlpalen bereikt. En wanneer u het nog te vroeg vindt om dé belangrijke vraag te stellen dan zou u vriendschapsringen moeten overwegen voor die ene, speciale persoon in uw leven. Een belofte is niet 'alleen voor meisjes' zoals u misschien denkt. Op sociale media wordt al snel gepost dat iemand niet meer vrijgezel is. Dus, waarom zou u de traditie van deze fase van verkering niet willen eren met vriendschapsringen? Er zijn veel stadia in het leven en de liefde. De meesten vinden het leuk hieraan herinnerd te worden met een aandenken aan dat speciale moment waarop u elkaar ontmoette. GLAMIRA kan het allemaal voor u waarmaken!

Als men aan een relatie denkt, zijn vriendschapsringen. Ook vriendschapsringen voor mannen bestaan en zijn vrij goed bekend. Ring Claddagh is bijvoorbeeld een Ierse traditionele ring. Het is een veelzeggend geschenk, afhankelijk aan welke vinger het gedragen wordt. Het laat zien in welke fase van liefde, vriendschap en/of loyaliteit u zit. Een ring is dus een prachtige gelegenheid om dit aan de hele wereld te tonen!

Er zijn veel soorten vriendschapsringen voor dames en het assortiment van GLAMIRA-vriendschapsringen is uitgebreid met veel stijlen en designs. U kunt uw vriendschapsringen zelf aanpassen naar uw stijl en smaak! Een vriendschapsring symboliseert uw beloftes van liefde en vriendschap. Bekijk de collectie en vind de ring die overeenkomt met de sterkte van uw liefde. Wanneer u de ring als een geschenk geeft, is de ring veel specialer dan 'gewoon een ring'. U geeft namelijk een deel van uw hart. Iets wat u niet zo gemakkelijk zult doen. Dus, de ring die u geeft, zou dit moeten laten zien.

Is zij de ware en neemt u uw relatie serieus? Bekijk dan zeker eens onze collectie vriendschapsringen die passen bij de persoon die uw hart verwarmt. Uw andere helft is belangrijk voor u. Als u een ring naar uw smaak en stijl gevonden heeft, is dat omdat het universum het zou wilde - de perfecte balans van het universum. Een balans die kan worden getoond met deze twee kleine ringen. Twee kleine ringen die rond dit grote universum zweven en elkaar ontmoeten met een glimlach, een zoen en een knuffel...

Hebt u al gehoord over de voorwaarden van vriendschapsringen? Er zijn zelfs belofteringen die ook als vriendschapsringen kunnen dienen. U kunt uw eigen ringen samenstellen en bestellen, ongeacht uw wens. Houdt u van zilveren ringen? Of, hoe zou u liever tussen gouden ringenzoeken? Goud is beschikbaar in geel, rood en wit. Zo, heeft u veel mogelijkheden om een ring naar wens samen te stellen en als u er eenmaal één geselecteerd heeft, zorgt GLAMIRA voor de rest en creëren we de perfecte ringen voor u.

Wilt u nog een stap verder gaan in het personaliseren van uw item? Hoe zit het met het personaliseren van vriendschapsringen door het graveren van namen, datums of elke gewenste gravure tekst? De keuze is helemaal aan u! Persoonlijke aanpassingen doen is een prachtige manier om het item bijzonder te maken. Indien uw beperkte budget u niet de mogelijkheid geeft een selectie te maken uit de collectie van hogere karaat, laat dan een tekst in uw ring graveren die de waarde meteen verhoogt met duizend karaat! Heeft u nog steeds geen keuze kunnen maken? Neem dan contact op met GLAMIRA's behulpzame klantenservice om een antwoord te krijgen op al uw vragen.

Het is tegenwoordig erg moeilijk om telkens de nieuwste trends bij te houden. Maar, als u op zoek bent naar vriendschapsringen voor uw vriendin, dan bent u hier op het juiste adres. Met slechts een paar klikken, hebt u uw cadeau binnen handbereik, want het is zeer eenvoudig om uw droomringen te selecteren en te bestellen. En het beste van al is dat wanneer u aan uw lieveling denkt en wanneer de tijd rijp is voor een belofte tussen u en uw geliefde, u het kan laten schitteren aan haar vinger. Sprankelend net als haar ogen, die u op het eerste gezicht raakten. U kunt zelfs ringen selecteren als vriendschapsringen die een ontwerp met een hartje bevatten om als een grotere ster aan haar vinger te glinsteren.

Nu weet u de betekenis van vriendschapsringen. Het betekent een stap verder naar verloving toe. Het betekent dat u geen ander meer ziet dan degene die uw hand vasthoudt. Degene die uw ring zal dragen, en omgekeerd, beide van elkaar ... Wat een prachtig verhaal dat u bent begonnen! Iedereen die de ring zal zien, zal uw verhaal te weten komen. Zelfs als u ver of dichtbij bent van uw partner, zal de ring aan iedereen tonen dat u niet los kunt komen van uw liefde, en hopeloos verliefd bent! Een ring die uw vinger lijkt te omhelsen.. Niets voelt beter dan herinnerd te worden aan en door degene die van u houdt.

Als laatste willen we u graag meegeven dat als u haar een ring wilt geven, u zich waarschijnlijk een beetje nerveus voelt omdat u dé perfecte keuze wil maken voor die speciale ring. Bekijk onze vriendschapsringen voor hem én haar. Onze collectie zal uw stress verminderen door GLAMIRA's uitgebreide assortiment. Zoals altijd, tijdens het bestellen van ringen bij GLAMIRA, krijgt u de gelegenheid om uw vriendschapsringen te laten graveren. Onthoud dat als u vragen heeft, u ons om hulp kunt vragen op elk moment dat u het nodig heeft. Het is nooit verkeerd om zich door een ervaren persoon te laten begeleiden tijdens uw eerste aankoop.