x
 
   
 

HELP & INSTRUCTIES

Uw gids voor alles wat er te weten valt over de aantrekkelijke aard van sieraden.

INSTRUCTIE DIAMANT

INSTRUCTIE DIAMANT
Diamanten zijn unieke edelstenen met het eeuwige gevoel van liefde dat ze bezitten. Ze dragen een opmerkelijke schoonheid die ooit is veranderd in een sieraad en daarom beschouwen mensen ze als zeer elegant en stijlvol. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige steen.
INSTRUCTIE DIAMANT

INSTRUCTIE EDELSTENEN

INSTRUCTIE EDELSTENEN
Edelstenen kunnen zeer aantrekkelijk zijn voor het oog. U hebt de oogverblindende smaragd, de diepblauwe saffier, de vurige rode robijn en anderen. Elke kan in een andere maat en slijpwijze worden gewijzigd. Lees hier meer over de adembenemende natuur van edelstenen.
INSTRUCTIE EDELSTENEN

INSTRUCTIE VERLOVINGSRINGEN

INSTRUCTIE VERLOVINGSRINGEN
Eenmaal in uw leven hebt u de kans om die speciale persoon te ontmoeten en welke kan niet betere weergave van eeuwige liefde zijn dan een verlovingsring? Bij GLAMIRA erkennen wij het belang van de meest geschikte keuze en om die reden bieden wij een instructie die u kan helpen kiezen van de beste verlovingsring voor uw geliefde.
INSTRUCTIE VERLOVINGSRINGEN

INSTRUCTIE TROUWRINGEN

INSTRUCTIE TROUWRINGEN
Trouwringen symboliseren oneindigheid en liefde door de tijd heen. Het is een herinnering van de verbintenis tussen twee personen die elkaar hebben beloofd te koesteren voor altijd. Bekijk onze instructie voor trouwringen, die zal u helpen bij het kiezen van de juiste trouwring die u voor eeuwig zult dragen.
INSTRUCTIE TROUWRINGEN
boderONDEK MEER
 • STEENVERGELIJKING

  STEENVERGELIJKING
  Diamanten, witte saffieren en Swarovski-kristallen kunnen er hetzelfde uitzien via blote oog, maar dat is niet het geval, omdat alle drie de stenen unieke kwaliteiten, voordelen en bepaalde omstandigheden vertonen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Klik hier voor de verschillen te onderzoeken.

 • INSTRUCTIE GEBOORTESTENEN

  INSTRUCTIE GEBOORTESTENEN
  Geboortestenen zijn al lang een manier om uw geboortemaand te verbinden met een zeldzame en exclusieve edelsteen. Ze worden beschouwd als een zeer zinvol geschenk voor alle soorten gelegenheden en ze hebben allemaal unieke krachten. Lees hier meer over geboortestenen.

 • INSTRUCTIE GEKLEURDE DIAMANTEN

  INSTRUCTIE GEKLEURDE DIAMANTEN
  Natuurlijke gekleurde diamanten staan ​​bekend als zeldzame, mooie en exclusieve edelstenen.
  U kunt ze in verschillende kleuren vinden, zoals roze, bruin, geel en anderen. Lees hier meer over de soorten massa van gekleurde diamanten.

 • INSTRUCTIE PAREL

  INSTRUCTIE PAREL
  Prehistorische mensen waren de eersten die de schoonheid van parels tegenkwamen. Dit juweeltje is gemaakt door de natuur zonder menselijke hulp en wordt door veel dames beschouwd als een uitgelezen geschenk. Het wordt ook geassocieerd met de maan en de planeet Venus. Lees hier meer over de essentie van parels.

 • INSTRUCTIE OVER DE RINGMAAT

  INSTRUCTIE OVER DE RINGMAAT
  Een van de meest essentiële stappen bij het kopen van een ring voor het meest memorabele moment in uw leven is het kiezen van de juiste maat. Er zijn verschillende omstandigheden die dit proces kunnen beïnvloeden. GLAMIRA biedt u een instructie met ringgroottes en de mogelijkheid om een ​​gratis ringsmaatmeter te bestellen.

 • INSTRUCTIE ARMBAND

  INSTRUCTIE ARMBAND
  Het belangrijkste bij het kiezen van de juiste armband is de grootte van de pols. Klik hier om alles te ontdekken wat u moet weten, zodat u de precieze metingen hebt.

 • WAAROM GLAMIRA?

  WAAROM GLAMIRA?
  Bij GLAMIRA zijn we toegewijd om het hoogste niveau van klantenservice evenals producten met de beste kwaliteit te bieden. Klik hier om nog veel meer redenen te bekijken om GLAMIRA te kiezen voor uw speciale gelegenheid.

 • VEEL GESTELDE VRAGEN

  VEEL GESTELDE VRAGEN
  Bij GLAMIRA begrijpen we perfect dat dit een van de belangrijkste aankopen in uw leven kan zijn en daarom willen we al uw vragen beantwoorden, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Klik hier om de meest gestelde vragen te bekijken.