Bezig met laden...

Waarom GLAMIRA?

Onbeperkte keuze aan edelstenen

Bij GLAMIRA kunt u kiezen uit een beeldschone, uitgebreide collectie van sieraden met verschillende edelstenen en variaties aan kleuren. We proberen te voorzien in alle verschillende voorkeuren en stijlen, zodat onze klanten veel mogelijkheden hebben om uit te selecteren. Van de meer traditionele witte diamant tot onze nieuwste categorieën zoals 'gekleurde diamanten', of zeldzame tinten van edelstenen zoals London blauwe topaas. Zoek en ga op pad, naar de perfecte pasvorm!

Verschillende stijlen

GLAMIRA ontwerpers streven er altijd naar om zoveel mogelijk soorten aan onze klanten te bieden. Daarom kunt u op onze website een uitgrebreid assortiment aan verschillende stijlen van sieraden vinden, die op elke mogelijke manier samengesteld kunnen worden.

Jaren ervaring

Door jarenlange professionele ervaring, streven wij ernaar ons werk voortdurend te verbeteren. GLAMIRA heeft zich verspreid over vele landen en over de hele wereld. Als u een bestelling heeft geplaatst bij ons, ontvangt u een juweel die met toewijding aan het vakgebied en jarenlange ervaring is verzekerd.

Kwaliteitsbeoordeling door professionals

GLAMIRA zorgt ervoor dat al onze sieraden van de beste kwaliteit zijn. Elk item wordt moet een zeer strikte controle ondergaan door ons team van professionals. Elk detail van onze sieraden wordt gecreëerd en geproduceerd met de meest delicate zorg en aandacht, terwijl u gebruik maakt van de jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied.

Verschillende betaalmethoden

GLAMIRA probeert het bestelproces zo snel en comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden verschillende betaalmethoden aan, zodat u de meest geschikt betaalmethode kunt kiezen.

Etisch verzekerde plaatsen

GLAMIRA werkt alleen samen met ethische en gereguleerde gebieden waar edelstenen ontgonnen worden. Bij aankoop van een sieraad, kunt u er zeker van zijn dat de edelstenen niet afkomstig zijn uit de conflictgebieden en alleen van de meest betrouwbare bronnen.

Gratis verzending

GLAMIRA garandeert een veilige, snelle en gratis bezorging aan uw adres. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers die ervoor zorgen dat uw bestelling u veilig en op korte termijn bereikt.

Certificaat

Onze klanten zijn voorzien van de goedgekeurde GL-certificering, evenals de mogelijkheid om de GIA-certificaten voor de diamanten sieraden te bestellen.

Zonder risico's bestellen

Wanneer u bij GLAMIRA een bestelling plaats, kunt u er zeker van zijn dat u geen risico's neemt. Wij bieden onze klanten een retourbeleid aan met een bedenktijd van 60 dagen, zodat u zonder twijfels zeker kunt zijn van uw aankoop. U hoeft zich geen zorgen te maken over bv. de ringmaat, omdat u de mogelijkheid heeft uw ring één keer binnen 60 dagen na ontvangst gratis aan te passen. Daarnaast is de levenslange garantie die wij bieden een sterk bewijs van het vertrouwen in onze kwaliteit en service.