Manchetknopen

212 producten [i]
Snel filter
Selecteer steen <span>Selecteer</span> steen <span>Selecteer</span> steen
Wissen
Karaat Karaat Karaat
  • Filter Filter Meer
    Filter
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 212 in totaal
per pagina
  • Sorteren op
  • Filter
    Geavanceerd
212 producten gevonden dat aangepast kunnen worden. [i]
DE CATEGORIEËN
Steen
Metaal
kleur
Karaat
Filter
Geavanceerd
Bezig met laden... Laat meer resultaten zien...
Lijst  Foto-tabel 
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 60 van 212 in totaal
per pagina

Gepersonaliseerde Manchetknopen voor mannen. - Gouden en zilveren Manchetknopen

De stijl van een man en hoe hij er uit ziet wordt bepaald door kleinigheden. De stijl van de man zit hem in de kleine details en het dragen van manchetknopen is een eenvoudige en subtiele manier om uw persoonlijkheid naar voren te laten komen.
Onze

diamanten manchetknopen

zijn de finishing touch.... De tijdloze manchetknopen van Glamira geven u net dat ’ je ne sais quoi ‘. Een uiting van kracht, persoonlijkheid, klasse en lef.
De op maat gemaakte manchetknopen van Glamira hebben een persoonlijke waarde die jarenlang zal worden gewaardeerd. De gouden manchetknopen kunnen op een subtiele wijze afgestemd worden op uw persoonlijkheid. Of u kunt Glamira’s zilveren manchetknopen namens u inlaten pakken en als verrassing versturen naar die speciale persoon. Ook de toekomstige bruidegom krijgt hulp van Glamira, door zijn bruiloft outfit te verfijnen met de juiste sieraden. Op uw trouwdag zijn Glamira’s manchetknopen de perfecte en enige finishing touch. Deze manchetknopen kunnen natuurlijk gepersonaliseerd worden naar uw eigen smaak. Met Glamira’s configuratie systeem kunt u edelstenen, legeringen en kleur makkelijk zelf kiezen. Zo wordt de keuze van een paar manchetknopen die uw liefdevolle verbintenis zullen vieren, erg gemakkelijk. De trouw manchetknopen van Glamira zijn de juiste beslissing voor uw bruiloft. Design zelf uw manchetknopen door zelf kleur en vorm van edelstenen (diamanten of iets eenvoudig ), en het type legering te kiezen. Glamira’s manchetknopen collectie is erg groot en u kunt vast iets naar wens vinden!