x
 
   
Amethist Juwelen

Amethist

De Amethist steen is een halfedelsteen in diverse kleuren, van licht violet tot diep paars en groen.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Amethist

De Amethist steen is een halfedelsteen in diverse kleuren, van licht violet tot diep paars en groen. Het dankt zijn kleur aan de onzuiverheden van het ijzer in de kristalheldere structuur. De edelsteen is lid van de kwarts familie. Terwijl het overvloedig wordt gevonden en gedolven in de regio van Minas Gerais in Brazilië, wordt de steen ook gedolven in Madagaskar, Sri Lanka en zelfs in het Oostenrijkse Maissau. Bovendien, is de Amethist de officiële edelsteen van de staat Zuid-Carolina.

De Amethist (de naam is afkomstig van het Griekse woord "amethystos," wat betekent "dronken") is sinds de oudheid het onderwerp van vele mythen en godsdiensten zoals de Christelijke, boeddhistische en Griekse mythologieën. Het stond al bekend door zijn helende eigenschappen, die rust en soberheid representeren. In de astrologie is het de geboortesteen van februari en de steen van de vissen.

Kwaliteit is voor GLAMIRA, de eerste stap die gezet wordt tijdens de creatie. Dat is de reden waarom bij GLAMIRA, hoge kwaliteit stenen worden aangeboden. De amethisten gekozen door GLAMIRA hebben AAA kwaliteit en in overeenstemming met uw smaak kunnen ze worden gebruikt om de items te versieren.

De Amethist is een van de meest opmerkelijke stenen die geïntegreerd is in de GLAMIRA ontwerpen, door de diepe en intense kleur die veranderd afhankelijk van het licht. Een wonderlijk sieraad dat nieuwe kleuren toont afhankelijk van het licht van uw stemmingen! Zo kunt u uw stukken met een Amethist bij GLAMIRA personaliseren.
U kunt uw Amethist ringen personaliseren door de kleurrijke aura van de natuur rond uw vinger te wikkelen. Of u kiest de amethist ketting om de zachtheid van uw hart aan de wereld om uw heen te laten zien. De warme en epische relatie tussen de steen en de ontwerpen van GLAMIRA zullen, aan de andere kant, de meest waardevolle sprookjes vertellen via Amethist oorbellen! Hetzij alleen of in combinatie met andere edelstenen, de Amethist kan door mannen worden gebruikt bij GLAMIRA voor hun manchetten. Amethist manchetknopen kunnen zijn signatuur hebben van charisma en stijl. Al met al ontdekt u dat alle magie en charme gevangen zitten in een edelsteen die speciaal verpakt is voor jouw!