x
 
   
Aquamarijn Juwelen

Aquamarijn

De Aquamarijn steen (de naam is afgeleid van het Latijnse 'aqua"(water) en 'mare' (zee) staat bekend als "de koning van de edelstenen". Zoals aangegeven in haar naam, heeft de edelsteen een lichte aqua blauwe kleur.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Aquamarijn

De Aquamarijn steen (de naam is afgeleid van het Latijnse 'aqua"(water) en 'mare' (zee) staat bekend als "de koning van de edelstenen". Zoals aangegeven in haar naam, heeft de edelsteen een lichte aqua blauwe kleur. Geclassificeerd als halfedelsteen en lid van de beryl familie, bevindt Aquamarine zich voornamelijk in de Zuid-Amerikaanse landen. Aan de andere kant, tegenwoordig worden soms, sensationeel grote Aquamarijn kristallen gevonden in Brazilië.

De steen is niet immune tegen warmte, dus het mag niet worden blootgesteld aan te veel hitte om de helderheid van haar prachtige blauwe tint te behouden, waarvoor zij beroemd en populair is. Naast haar kleur heeft het een speciale instantie die zowel het natuurlijke en kunstmatige licht perfect weerspiegelt. Zoals vele andere edelstenen, wordt het benoemd in legenden en mythen die verband houden met het water en de zeemeerminnen. Bovendien, in de astrologie is het is de geboortesteen van maart en de steen van de Waterman.

GLAMIRA voldoet aan deze unieke toon met speciale ontwerpen in Aquamarijn sieraden. GLAMIRA selecteert alleen Aquamarijn van AAA kwaliteit, en laat u de kracht van het water voelen met de verschillende tinten Aquamarijn van licht groen naar diep blauw. Versier uw oor met Aquamarijn oorbellen, en u hoort de zeemeerminnen zingen! GLAMIRA ontwerpt een waterwereld waarin u kunt duiken en unieke stukken kunt vinden. Laat de druppels omzetten in solitaire Aquamarijn Hangers voor rond uw nek, of de aquamarijn ringen combineren met andere edelstenen enkel voor u verborgen in een mystieke schatkist diep onder de zee... Hier is een land waar u de Aquamarijn in elk ontwerp kunt personaliseren terwijl u de frisheid voelt op uw leven en uw lichaam! Hier kunt u uw eigen mythe schrijven!