x
 
   
Rozenkwarts Juwelen

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de roze variant van kwarts die tot de halfedelstenen behoort. De edelsteen wordt beoordeeld op de intensiteit van de kleur en niet de helderheid, en de edelsteen heeft een kleur variërend van bleek roze tot diep roze.

ROZENKWARTS VERLOVINGSRINGEN

ROZENKWARTS VERLOVINGSRINGEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de roze variant van kwarts die tot de halfedelstenen behoort. De edelsteen wordt beoordeeld op de intensiteit van de kleur en niet de helderheid, en de edelsteen heeft een kleur variërend van bleek roze tot diep roze. De kleur is meestal het gevolg van sporen van titanium, ijzer of mangaan, in haar chemische structuur. Zijn glazige vorm is zo doorschijnend dat de roze kleur perfect reflecteert. De belangrijkste mijnen voor rozenkwarts bevinden zich in Brazilië en Madagaskar.

Genaamd het Stenen Hart, werd Rozenkwarts al gebruikt als een liefde teken 600 jaar v.Chr. Het wordt over het algemeen geassocieerd met Cupido en Eros, de goden van de liefde. Het werd geprezen in de Romeinse tijd toen het werd gebruikt om ornamenten, bekers, kommen en vele andere dingen te versieren. Romeinen droegen Rozenkwarts in de buurt van de borst, met andere woorden, dicht bij het hart aangezien zij geloofden dat het de drager beschermt tegen hartzeer en het macht geeft. Rozenkwarts heet ook Roze kwarts of Hyaline Kwarts, afgeleid van het Griekse woord hyalos, wat betekent "glas." Bovendien is het de steen van het dierenriemteken stier en de geboortesteen van december.

GLAMIRAa levert de roze kwarts in AAA kwaliteit en verwerkt het in oorbellen, ringen, kettingen en hangers, armbanden, en manchetknopen als Rozenkwarts Sieraden. In verschillende vormen, kan de schoonheid van de edelsteen worden vastgelegd. Het resultaat kan een hanger in harmonie met uw smaak zijn, een hanger van Rozenkwarts hart die vrouwelijkheid uitstraalt. Met een roze kwarts ring, kunt u ook het gevoel van samenzijn en de feestelijke dans van liefde ervaren. Of een armband van roze kwarts wijst u de weg met de zonneschijn van liefde. Zet de Rozenkwarts in het bekroonde centrum van uw Rozenkwarts oorbellen en laat het de magie van la vie en rose uitdragen!