x
 
   
Roze toermalijn Juwelen

Roze toermalijn

De Roze toermalijn edelsteen (wat betekent "een gemengde kleur edelsteen,"), is een van de halfedelstenen, en heeft een breed scala van kleuren, ook bekend als de kameleon van alle edelstenen.

ROZE TOERMALIJN VERLOVINGSRINGEN

ROZE TOERMALIJN
VERLOVINGSRINGEN

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Roze toermalijn

De Roze toermalijn edelsteen (wat betekent "een gemengde kleur edelsteen,"), is een van de halfedelstenen, en heeft een breed scala van kleuren, ook bekend als de kameleon van alle edelstenen. De kleur van de steen kan van helder roze tot aan een zachte, gevoelige pastel roze zijn, afhankelijk van de grootte van de steen of hoe het wordt gecombineerd met legeringen of andere edelstenen. Bijvoorbeeld, als u het inlegt op wit goud of zilver, glanst de kleur meer. Net als haar kleur is ook haar chemische structuur complex en verschillend; een combinatie van boor silicaat aluminium gemengd met ijzer, magnesium, of andere verschillende metalen. Ook wel rubelliet genoemd, wordt de roze toermalijn vermeld in oude bronnen, vooral in de Egyptische geschriften. Egyptische legendes vermelden al hoe de roze toermalijn haar reis vanaf het midden van de aarde naar de zon maakte, door een regenboog te passeren en alle kleuren voor zichzelf mee te nemen. Roze toermalijn mijnen zijn er over het algemeen in de Verenigde Staten, Brazilië en Sri Lanka. Het is de geboortesteen van oktober en de steen voor het sterrenbeeld Schorpioen.

GLAMIRA levert AAA kwaliteit roze toermalijn edelstenen speciaal voor u en selecteert de mooiste en meest speciale kleuren voor unieke Roze Toermalijn sieraden zoals ringen voor vrouwen, kinderen en mannen, oorbellen, kettingen en hangers, armbanden, en verlovingsringen. Met de verschillende tinten van snoep kleur roze, wordt de edelsteen gebruikt in elk ontwerp zowel traditionele als moderne en hedendaagse stijlen. U kunt een gouden roze toermalijn ring op maat maken om de meest fantastische kleuren van de regenboog te vangen, of u kunt een roze toermalijn verlovingsring bestellen om een brug te bouwen naar de zon van liefde! Of het nu een hanger is of gecombineerd met andere edelstenen, of een roze toermalijn ketting gepersonaliseerd door GLAMIRA met de gemakkelijke aanpassingsopties, om een uniek sieraad te maken. Bovendien is het een ideale edelsteen voor roze toermalijnen oorbellen om de geluiden van de aarde te horen en een roze toermalijnen armband die u de kleuren van de regenboog toont zelfs in het dagelijkse leven! Kortom, GLAMIRA geeft u de vrijheid door de roze toermalijn op uw handpalmen te plaatsen om zo uw eigen moderne sprookje te creëren met u als "It-Girl" in het verhaal!