Citrien Juwelen

Citrien

Glamira kiest de AAA kwaliteit stenen die worden gebruikt in de citrien sieraden; oorbellen, ringen, kettingen en hangers, armbanden, verlovingsringen en manchetknopen en alle sieraden voor jonge kinderen. In de online winkel, kunt u de items die u kiest personaliseren met citrien om de zon te vangen voor uw outfit. Vooral gezet in platina, zilver en wit goud, ziet u zijn heldere zijde en voelt u zijn state-of-the-art stijl.


Geassocieerd met succes en welvaart, komt Citrien overeen met de kracht van de zon in de Glamira ontwerpen. Voor vrouwen is het de manier om zowel de vrouwelijkheid als moderniteit te vieren. Een buitengewone paar

Citrien oorbellen

maakt u de drager van de eeuwige zonneschijn van de jeugd! Of een Citrien ketting neergedaald uit de hemel die voldoet aan uw innerlijke kracht met oude charme. U kunt de grootste ster in het universum om zetten in betaalbare citrine ringen en zo de ster van uw eigen universum worden. Geen schoonheid is zo betaalbaar en fenomenaal!

De Citrien steen heeft een gele gloed veroorzaakt door de combinatie van hoge druk en hoge temperatuur tijdens de vorming van mangaan en titanium. De kleur varieert van een pastel-geel tot een donkerder bruin oranje. Lid van Quartz familie, is de edelsteen zeldzaam, zuiver en glanzend in structuur. Voor vele jaren, stond het bekend als de zon steen afgeleid van de Griekse en Romeinse beschaving waar het bekend stond als een symbool van de zon. Citrien wordt gevonden en gedolven in Amerika, vooral in het Zuiden van het continent: Brazilië en Bolivia. Het is de steen van het dierenriemteken Tweelingen en de geboortesteen voor November.