x
 
   
Peridoot Juwelen

PERIDOT

Peridot is een halfedelsteen in de kleuren groen variërend van pistache tot olijf groenen tinten.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

PERIDOT

Peridot is een halfedelsteen in de kleuren groen variërend van pistache tot olijf groenen tinten. Wat de steen onderscheidt van andere groene edelstenen zoals de smaragd is haar gouden gloed, het heeft een gouden glans in de structuur. De naam van de steen heeft zijn wortels in het Griekse woord peridona, wat betekent "het geven van rijkdom". Aangezien het een van de oudste edelstenen in de wereld is, is het onvermijdelijk onderworpen aan legenden, mythen en verhalen. Al voor 2.000 BC kunt u peridot in de oude Egyptische mythes tegenkomen. en in sommige delen van de Bijbel. Bovendien, was het de favoriete steen uit de barok.

Peridot wordt voornamelijk in Pakistan en Afghanistan gevonden en overvloedig gedolven, maar ze kunnen ook geleverd worden vanuit Myanmar, China, de VS, Afrika en Australië. Het wordt gekoesterd als de geboortesteen van augustus en de steen van de Leeuw.

Bij GLAMIRA, zijn alle peridot stenen AAA kwaliteit en worden ze door professionele handen in de ontwerpen verwerkt. De uiteindelijke resultaten zijn ongelooflijke mooie peridot sieraden zoals ringen, oorbellen, kettingen en hangers, armbanden, verlovingsringen en manchetknopen! GLAMIRA creëert niet alleen de stukken, maar heeft ook een deskundig team klaarstaan om de verzorging van de sieraden op zich te nemen. Dit team beveelt het aan om uw peridot sieraden met een katoenen doek te polijsten zodat het te allen tijde helder blijft en het niet aan uitbundige zonnestraling bloot te stellen, aangezien het gevoelig kan zijn voor warmte. Bij GLAMIRA sieraden is men zich bewust van de liefde voor de kleur groen, de populariteit van deze rijke groene edelsteen stijgt ook erg. U kunt uw eigen voorjaar aanpassen door deze kostbaarste kleur groen toe te voegen aan uw wereld! Een paar eridot Oorbellen geeft u de kracht van de natuur en kunt u uw liefde de eeuwig durende warmte van de lente geven met een peridot verlovingsring. GLAMIRA biedt alle legeringen (wit, geel en/of roze goud, zilver) en kleuren aan voor u, om ze te harmoniseren met peridot en zie de warme dans van koele tonen! U kunt het combineren met andere edelstenen op een Peridot Ring zodat haar schittering tot bloei komt. En u kunt uw unieke verklaring van kunst verlengen door een peridot armband te personaliseren zodat alle ogen zich op u richten!