x
 
   
Granaat Juwelen

Granaat

Granaat heeft een chemische structuur van nauw verwante mineralen met soortgelijke fysieke en kristallijne eigenschappen. Behorend tot de familie van silicaat, is het een halfedelsteen en heeft het een bruinrode kleur.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderONDEK MEER

Granaat

Granaat heeft een chemische structuur van nauw verwante mineralen met soortgelijke fysieke en kristallijne eigenschappen. Behorend tot de familie van silicaat, is het een halfedelsteen en heeft het een bruinrode kleur. De naam Granaat heeft zijn epistemologische wortels in de 14e eeuw en het is afgeleid van het woord grenate ("rode granaatappel"). Granaat was de meest gebruikte edelsteen in het oude Romeinse rijk om de wapens, sieraden en kleding van ridders, keizers en koningen te versieren. Het werd gezien als het symbool van de ridderlijke deugden.

Tegenwoordig is zijn populariteit nog steeds groot in de sieraden markt. Het wordt gebruikt om dominerende, en spannende accenten aan te brengen wanneer het gedragen wordt op de vingers of oren. Het wordt gedolven in diverse landen, waaronder Argentinië, Brazilië en Duitsland. Het is de traditionele steen van Tweelingen en de geboortesteen van januari.

Kwaliteit is de eerste prioriteit, en GLAMIRA selecteert de granaten van AAA kwaliteit en verwerkt ze om avontuurlijke granaat juwelen van ringen, kettingen, oorbellen, verlovingsringen, armbanden, armbanden, manchetknopen en nog veel meer te maken voor vrouwen, mannen en kinderen. Gezien als de steen van gepassioneerde toewijding, wordt de Granaat gebruikt bij GLAMIRA om de kracht van liefde te demonstreren! Om het licht van de steen te breken, kunt u deze bewerken in een granaat ring met daaromheen diamanten in een micropavé setting. De combinatie van granaat en diamanten geeft u de prikkelende, charmante, en vleiende contrasten wanneer vooral diamant, granaat en goud samen in een ontwerp gebruikt. U kunt de korrels van granaatappel als een paar granaat oorbellen aan uw oren hangen. Bij GLAMIRA, kunt u een unieke granaat ketting ontwerpen. Met het maatwerk bij GLAMIRA kunt u eenvoudig de sieraden ontwerpen die perfect bij u passen!