x
 
   

 

ZILVEREN SIERADEN

Zilver als geschenk is de meest betoverende vorm ... Bekijk eens deze charmante ontwerpen om voor altijd enthousiast te zijn.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR U
boderEXPLOREZ PLUS
 • ZILVER TROUWRINGEN

  ZILVER TROUWRINGEN
  GLAMIRA is van overtuigd dat u hier een perfecte set Zilver Trouwringen kunt vinden. Ringen zullen niet alleen de kracht, maar ook de houding tegenover een verfijnde samenhang in stijl symboliseren.

 • ZILVER VERLOVINGSRINGEN

  ZILVER VERLOVINGSRINGEN
  Enorme selectie van Zilver Verlovingsringen, zal u helpen bij het vinden van de perfecte set voor u en uw geliefde van uw leven ... Verras haar met een innovatief ontwerp.

 • ZILVER ARMBANDEN

  ZILVER ARMBANDEN
  Een perfecte herinnering aan een speciale gelegenheid ... Zilver Armbanden zijn de perfecte keuze voor opmerkelijke gelegenheden en zullen altijd een onvergetelijke betekenis dragen.

 • ZILVERRINGEN MET EENVOUDIG DESIGN

  ZILVERRINGEN MET EENVOUDIG DESIGN
  Zilver valt in de categorie edele metalen en er wordt aangenomen dat het een rol speelt bij het behouden van de hygiëne en de immuniteit. Deze Zilverringen met Eenvoudig Design zijn dus een perfecte verrassing voor uw geliefde.

 • ZILVER RINGEN VOOR MANNEN

  ZILVER RINGEN VOOR MANNEN
  Zilver is sinds zijn oudheid bekend om zijn nobelheid en daarom zijn deze Zilver Ringen voor Mannen eenmaal nodig voor een heer. Een perfect cadeau voor uw vriend, echtgenoot, familie of collega.

 • ZILVER MANCHETKNOPEN

  ZILVER MANCHETKNOPEN
  Een briljante set van zilver manchetknopen is de juiste weg als je moe bent van de routine ... Deze manchetknopen bieden een comfortabele pasvorm zonder dat u uw persoonlijke stijl compromiseert.

 • ZILVER OORBELLEN VOOR MANNEN

  ZILVER OORBELLEN VOOR MANNEN
  Het kiezen van perfect geschikt sieraden voor mannen kan soms een uitdaging zijn. Imponeer met de GLAMIRA's Zilver Oorbellen voor Mannen, die precies zijn ontworpen om de stijl van een man te schikken.

 • ZILVER NEUSPIERCINGS

  ZILVER NEUSPIERCINGS
  Een dappere zilveren neuspiercing zal u sprankelend uistralen! Ontwerpen die een natuurlijke blik geven aan uw schoonheid ...

 • ZILVER BROCHES

  ZILVER BROCHES
  Uitstekende broches die allemaal voor zilveren bewonderaars zijn ingesteld. Bekijk onze uitgebreide collectie en draag een broche dat u zich altijd aan de emoties zal laat herinneren.